Chames Nouri

Praktijk voor Mindfulness en Psychologie
Psycholoog en mindfulnesstrainer
Paramedisch Centrum, Kloosterstraat 63
6369 AB SIMPELVELD

Praktijk voor Mindfulness en Psychologie
Psycholoog en mindfulnesstrainer
Superstudios, Oliemolenstraat 60
6416 CB HEERLEN

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
GGZ
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
arbeid en gezondheid
chronische klachten
individuele trainingen
Contact
0652303860
E-mail
Website

Mindfulness is voor mij een manier van leven geworden, een levenshouding die zich kenmerkt door een open bewustzijn en zelfcompassie.

Door mindfulness heb ik geleerd om mijn kwetterende geest te herkennen, om er afstand van te kunnen nemen en stil te staan bij mijn gevoel. Om te ervaren wat er van moment tot moment in mij leeft. Welke mijn automatische patronen zijn

en hoe ik daar bewuster mee kan omgaan. Om vriendelijkheid jegens mezelf te cultiveren, maar ook vriendelijk naar anderen te zijn.

Deze kwaliteiten breng ik in mijn trainingen ook graag over op anderen. Het zou mooi zijn als iedereen een mindful bewustzijn eigen zou kunnen maken.

Want het maakt het leven zoveel mooier!!

Ik heb mij als psycholoog gespecialiseerd in mindfulness en in ACT. Deze 2 stromingen derde generatie gedragstherapieën zijn op mijn pad gekomen omdat ze me zelf ook heel goed van dienst zijn geweest. Ze kijken niet zozeer naar iemands klacht, maar leren je een andere houding aannemen ten aanzien van  gebeurtenissen in je leven, waardoor je minder stress gaat ervaren. Binnenkort wordt daar de Positieve Psychologie aan toegevoegd.

De 8-weekse mindfulness trainingen (MBCT) worden geregeld aangeboden, evenals stiltedagen. Individuele trainingen zijn ook mogelijk, evenals psychotherapie.

Op mijn website kunt u alles nalezen.

Namasté

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Limburg.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Limburg.