Chris Grijns

Mindful Werken
Vipassana leraar, mindfulness- en compassie-trainer, consultant appreciative inquiry, adviseur vitaliteit, gezondheidssocioloog
Gezondheidscentrum Cartesius Cartesiusstraat 2
3817 XP Amersfsoort

Chris Grijns Mindful Werken
Vipassana leraar, mindfulness- en compassie-trainer en consultant appreciative inquiry en vitaliteit, gezondheidssocioloog
Nieuwendammerdijk 306
1023 BT Amsterdam Noord

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06 - 23 24 23 64
E-mail
Website


Werkveld(en)
AGZ, GGZ, groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, onderwijs, chronische klachten, individuele trainingen

Specialisatie(s)
MBSR, MBCT, MBCL

Domein(en)
arbeid en organisaties, gezondheidszorg

Chris Grijns biedt Mindfulness training met speciale aandacht voor het integreren van aandacht in werksituaties: of dat nu thuis is of op een andere werkplek: hoe kun je  mindful werken?  Ook voor trainingen op het werk of incompany ben ik beschikbaar. We vertalen met een team adviseurs de organisatie ontwikkel vraag naar diverse werk en leiderschapstrainingen waarin we de mindfulness en compassie invalshoek verwerken.  
Ook bied ik compassie trainingen aan:in Amsterdam en in Amersfoort met gebruikmaking van het Hulpboek Compassie in je Leven van Fits Koster en Erik van den Brink. En jaarlijks bied ik een retraite aan in Spanje en in de Glind.

Agenda

 • Retraite

  Amsterdam Noord
  Start op: 19-04-2024

  Regenboog Stads retraite: samen zitten in verbondenheid op het pad van vrijheid. Je overnacht thuis, we besteden expliciet aandacht aan het integreren van de beoefening in het dagelijks leven.

  Voor iedereen die zich thuis voelt in de LHBTQ + regenboog gemeenschap. Ook voor begeinnend mediterenden.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Retraite

  Handel, klooster de Weijst
  Start op: 07-05-2024

  Vijf dagen Vipassana stilte retraite: Milde aandacht: dus opmerkzaamheid laten vergezellen door vriendelijkheid. Dit kunnen we vijf volle dagen oefenen. Door ontvankelijk te zijn voor elke ervaring: prettig of onprettig en deze niet af te wijzen. Door de tijd te nemen het lichaam als trouwe bondgenoot te verkennen. Door geduld, vrijgevigheid en een open hart te herkennen in dit moment.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Retraite

  Terschelling Hoorn, Volkshogeschool
  Start op: 26-05-2024

  De natuur als leraar: acht stille dagen mediteren aan het wad. In contact met de wind, de zon, het strand: in contact met onderlinge verbondenheid. Met verwondering ontdekken hoe alles elk moment verandert.

  Het pad van de Boeddha in stilte verkennen en onze medemenselijkheid herkennen. We starten de dag aan het strand met chi kung en of yoga oefeningen. We mediteren in de ochtend en avond binnen: er is begeleide zit en loop meditatie, er zijn stilte meditaties, uitwisseling, dhamma talk. In de middag nodigen we je uit met een persoonlijke reflectie opdracht buiten te mediteren. Verblijf in de Volkshogeschool. Vertrek 26 mei met de boot van 15.15!

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.