Christine Kootstra

Kootstra-Bulk Trainingen
trainer (Mindfulness, NLP, de-escalatie), coach
Merellaan 3
1971 KZ IJMUIDEN, Velsen

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
kinderen en jeugd
chronische klachten
overheid
wetenschap
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
GGZ
overige werkvelden
Contact
06-37226174
E-mail
Website

Hoi,

Ik ben Christine. Ik beoefen sinds een aantal jaren Vipassana meditatie en van daaruit ben ik mindfulnesstrainer geworden. Mindfulness is voor mijzelf en mijn kwaliteit van leven en relaties erg waardevol. Dat maakt dat ik het fijn vind om dit gedachtengoed en de daarbij behorende vaardigheden door te geven aan anderen. In mijn dagelijks leven ben ik de-escalatietrainer bij een GGZ instelling en heb daarnaast een eigen trainingsburo met een partner.

Ik woon samen met Joost in IJmuiden. Wij komen oorspronkelijk niet uit deze regio maar ik geniet erg van de duinen en het strand. We zijn een samengesteld gezin. Ik heb 2 kinderen, Joost 3 waarvan nog 1 thuiswoont, de rest studeert of werkt en woont op zichzelf.

Ik sta voor openheid, rust, lichtheid, nuchterheid. Ik hecht grote waarde aan gelijkwaardigheid, veiligheid en dat er voor iedereen een plek is. Ik geef mijn training in Velsen-Zuid bij CareworX. Ik ben categorie 1 trainer dus mogelijk krijg je iets vergoed van je zorgverzekeraar.

Als je meer wilt weten: altijd welkom om te bellen of te mailen. Telnr: 06-37 22 61 74, of christine@kootstrabulk.nl. website: www.kootstrabulk.nl

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.