Christine van de Craats

Christine van de Craats Buitencoaching
Mindfulness- en Zelfcompassietrainer, buitencoach
Westerweg 14
1815 DE Alkmaar

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
overheid
onderwijs
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
overige werkvelden
Contact
0611113809
E-mail
Website

Agenda

 • Mindfulnesstraining

  Alkmaar
  Start op: 06-05-2019

  Achtweekse mindfulnesstraining in Alkmaar vanaf maandag 6/5. Acht bijeenkomsten van 2,5 uur en een stiltedag.

  Wil je anders leren omgaan met stress, minder piekeren, meer rust ervaren en meer genieten?Mindfulness betekent opmerkzaam zijn, aandachtig aanwezig en zonder oordeel aanwezig zijn in het huidige moment.Met mindfulness leert je het stuur weer zelf in handen te houden.

  Mindfulness helpt je om:- meer in het hier en nu te zijn- bewuster te zijn van lichaamssensaties, gedachten en emoties- bewuster te reageren in plaats van automatisch te reageren op stress- beter om te leren gaan met moeilijke situaties en emoties- meer afstand te nemen en je minder te laten meeslepen door gedachten en emoties- meer te genieten

  De training vindt plaats op maandagavond van 19.00 - 21.30 uur in yogastudio MovingLife, Laat 90B, Alkmaar. Data: 6/5, 13/5, 20/5, 27/5, 3/6, 17/6, 24/6, 1/7De stilte dag vindt plaats op 22/6.

  De groepen zijn klein en er is veel persoonlijke aandacht.Ik ben aangesloten bij de VMBN en cat. 1 gecertificeerd en voldoe aan de kwaliteitseisen van zorgverzekeraars om voor vergoeding in aanmerking te komen.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.