Claudia Thiessen

Pure-You Mindfulness & Coaching
Coach & Trainer (Mindfulness I Heartfulness/ Compassie I ACT)
Oude Akerstraat 50
6268NE Bemelen

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
overige werkvelden
individuele trainingen
chronische klachten
overheid
wetenschap
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
AGZ
Contact
0651991800
E-mail
Website

"Puur vanuit jezelf zijn, in je eigen kracht, leven dat bij je past"

Dit is wat ik uitdraag, omdat dit de sleutel is naar goed voor jezelf zorgen en een gelukkig leven. Essentieel om stress te baas teworden en blijven, een burn-out te voorkomen of daarvan te herstellen. Zelf ben ik oneindig nieuwsgierig naar de mogelijkheden die bijdragen aan een gezond en (mentaal) vitaal leven, het is dan ook een van mijn hobby′s om hier meer over te weten te komen.

Ik wandel, hardloop en dans graag, luister diverse soorten muziek, ga er graag op uit en bezoek met regelmaat een muziekfestival. Voeding is voor mij een essentieel onderdeel geworden, om energiek te blijven, net zoals meditatie. Meditatie helpt me in tijden van onrust bij mezelf te blijven, iets wat voor mij een hele uitdaging is in de hectiek van alle dag.

Vanuit ervaring met burn-out in het bedrijfsleven, zowel als werknemer als leidinggevende,  is mijn interesse gewekt om mensen hierbij te helpen: met eigen ogen zien en moeten leren waarom werknemers burn-out gaan en vervolgens langdurig uitvallen inclusief mezelf. 

Tijdens die uitval en gedurende de re-integratie is begeleiding een must, en mijn visie is om dat nog een stap voor te zijn en preventief te werken. Stressoren opsporen en in balans brengen, voordat deze de overhand krijgen. 

Mijn missie is dan ook mensen te helpen die te maken hebben met de beschreven problematiek en te begeleiden in het proces naar een betere kwaliteit van leven!

Agenda

 • Retraite

  Eckelrade
  Start op: 08-10-2022

  Op zaterdag 8 oktober organiseert Pure You een ME-time-one-day-retreat, waarbij we mindfulness-beoefening verweven met reflectietijd en creativiteit in het moment. Gecombineerd met een heerlijke bio-lunch.

  Een mooie dag om waardevolle inzichten op te doen, kennis te maken met mindfulness, of je beoefening op te frissen en samen levendig te houden.

  Check het event inhoudelijk via de link op de website van Pure You.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining MBCT

  Bemelen
  Start op: 05-11-2022

  Check de website voor meer info over deze 8-weken basistraining Mindfulness, verspreid over 1x per 2 weken.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Limburg.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Limburg.