Dagmar Burmeister

Dagmar Burmeister Mindfulness
Mindfulnesstrainer
Droogbak 13
1013 GL AMSTERDAM

Centrum Mindfulness (Hende Bauer)
Mindfulnesstrainer
Westeinde 175
2512 GW Den Haag

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0616848222
E-mail
Website
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, psycho-sociale oncologie

In een mooie en sfeervolle ruimte in het centrum van Amsterdam (op 5 minuten lopen van Amsterdam CS) geef ik 8-weken-trainingen aan groepen van maximaal 8 personen (www.dagmarburmeister.nl). 
Ook in het Centrum voor Mindfulness Den Haag bied ik MBSR-trainingen aan (http://centrummindfulness.nl/over-dagmar-burmeister/).
Verder leid ik retraites voor (jonge) mensen met de diagnose kanker. De lokatie in het oosten van het land is prachtig en draagt, naast alle zorg, gezamenlijke beoefening en begeleiding, bij aan meer rust en inzicht in een vaak enerverende fase van het leven (http://hofvankairos.nl).


Ik ben als gedragswetenschappelijk docent en supervisor verbonden aan de Huisarts-opleiding in Leiden (LUMC). Ook daar geef ik de MBSR-training met overtuiging omdat ik zie hoezeer professionals in de gezondheidszorg lijden onder werkdruk en stress, en de noodzaak voelen om de aandacht beter te leren richten. Deze training blijkt de kwaliteit van hun werk én leven te vergroten.

Mijn praktijk in Amsterdam staat open voor iedereen die zich vast voelt zitten en die gemotiveerd is om oude reflexen te doorbreken door stil te staan, te kijken naar wat er is... en ongebaande paden te betreden. Dit avontuur vereist wat durf, maar kan enorm verrijkend zijn. 

Start eerstvolgende MBSR-training:
Den Haag: donderdagochtend 20 september 2018
Amsterdam: dinsdagavond 9 oktober 2018

Retraites voor kankerpatienten in de Hof van Kairos:
Winterswijk: vrijdag 12 t/m maandag 15 oktober 2018 (AYA′s; t/m 35 jaar)
                   vrijdag 9 t/m maandag 12 november 2018

 

Dagmar Burmeister

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.