Danielle ter Haar

Silentum Mindfulness
Mindfulness trainer MBSR, Trainer Zelfcompassie, Trainer Mindful Werken in Organisaties, coach, counselor
Wagenmaker 67
2761 MB Zevenhuizen

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
overheid
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
chronische klachten
individuele trainingen
Contact
0180-634828
E-mail
Website

Sinds 1999 verzorg ik stoelmassages in bedrijven met mijn bedrijf TripleEffect Stoelmassage. Ik voelde door de jaren heen letterlijk de stress onder mijn handen toenemen. Daardoor raakte ik ge�nteresseerd in andere manieren dan bedrijfsmassages om stress te reduceren. In 2005 werd ik stresscounselor. In 2010 begon ik op de Hoge School Utrecht aan de opleiding tot Trainer Mindfulness en sinds mijn certificering in juni 2011 geef ik onder de naam Silentum workshops en trainingen mindfulness. Zelf kende ik in mijn leven ook perioden met behoorlijk veel stress en 2 maal raakte ik burn out. Nu probeer ik mijn leven in te richten met de lat niet al te hoog. Ik geef mijn trainingen vanuit deze levenservaring en vanuit mijn eigen ′rugzakje′.  Ik vind het verrijkend en vervullend dat ik kan en mag werken met mensen. Iedereen is welkom die aan een training, workshop, meditatie avond of stiltedag deel wil nemen. Bel mij gerust voor meer informatie 06 - 23 81 18 86.

Na 2,5 jaar van trainerschap wilde ik me graag verder scholen in Zelfcompassie. De opleiding heb ik in 2014 gedaan bij Frits Koster en Erik van den Brink. Ik geef nu elk half jaar de Mindfulness Based Compassionate Living. Trainer Mindfulness en Eten werd ik in 2015.

Tot slot heb ik in november 2017 de opleiding tot trainer Mindfulness in Organisaties (MiO) afgerond en geef ik Mindful Werken trainingen in diverse organisaties waaronder twee ziekenhuizen in Zuid-Holland. Ook verzorg ik Mindful Werken lezingen en workshops.

Ik ben praktisch en nuchter en communiceer makkelijk, helder en mindful! Meer info op mijn website www.silentum.nl

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.