Daphne Geerts

Aandacht voor jezelf
Therapeut
crailoseweg 116
1272 EX Huizen

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
chronische klachten
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
individuele trainingen
overige werkvelden
rouw en verlies
ouders en zwangerschap
Contact
0625005944
E-mail
Website

Bij Aandacht voor jezelf krijg je de juiste tools in handen om weer in volledige verbinding met jezelf te staan. Door aandacht aan jezelf te geven kom je in contact met je lichaam, je hart en ontdek je wie je bent en waar je voor staat. Hierdoor kom je in balans en maak je de keuze om gelukkig te zijn!

Mijn praktijk is gevestigd midden in ‘t Gooi en biedt verschillende tools aan om jou weer in je kracht te zetten. Ik leer je om te gaan met de vele gedachten, stress, emoties en moeilijke momenten. Daarnaast leer ik je hoe je jouw nachtrust verbetert en goed voor jezelf te zorgen op verschillende gebieden. Hierdoor kom je weer in contact met je hart en voel je dat je helemaal in je eigen kracht staat, in verbinding met jezelf.

 

https://aandacht-voor-jezelf.nl/inidviduele-mindfulness-training/

Agenda

 • Stiltedag

  Huizen
  Start op: 26-09-2021

  De ‘stiltedag’ is een dag volledig in stilte. Na een korte introductie luid ik de klankschaal. Vanaf dat moment gaan we voor een aantal uur de stilte in met elkaar. Naast verschillende meditaties, doen we ook lichte bewegingsoefeningen voor een volledige verbinding.

  Moeilijk is het niet, het geeft je vooral inzicht in je automatische patroon en het vraagt om volledige overgave aan de stilte en minimale prikkels.

  Tijdens deze dag zul je ervaren dat de stilte spreekt. Zonder iets uit te spreken, ontstaat er al een verbinding met de ander, maar ook met jezelf. Deze dag zul je ervaren dat je hersenspinsels gaan verminderen en dat je steeds meer contact maakt met je lichaam en je hart.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Retraite

  Laren
  Start op: 14-11-2021

  One day retreat’ is een dag vol meditatie en yoga, waarbij alle aandacht op jezelf is gericht. We gaan verschillende vormen van meditatie, yoga en bewegingsoefeningen doen, aan de hand van een (wisselend) thema. Je hoeft geen directe ervaring te hebben met mediteren of yoga. Het gaat om jouw eigen ervaring van het moment, met daarbij jouw eigen intentie hoe je deze dag in gaat. Wees onderzoekend met een open en nieuwsgierige blik om de dag te ervaren zoals hij op dat moment is.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.