Dartie Lefering

3708HJ ZEIST

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
bedrijfsleven
arbeid en gezondheid
individuele trainingen
Contact
E-mail
Website

Herken je dat... werken van weekend naar weekend? Of van vakantie naar vakantie? Zo heb ik zelf jarenlang gewerkt. Sinds het begin van mijn carrière heb ik in loondienst gewerkt, soms in functies of bij werkgevers die niet geheel bij mij pasten, maar waar ik bij toeval in was gerold. Ik was perfectionistisch, streng voor mezelf en ik vond het lastig om nee te zeggen. Ik was alleen maar bezig met presteren en voelde continue de druk om aan allerlei eisen te voldoen. Eisen van buitenaf maar vooral ook aan eisen die ik aan mezelf stelde. Alleen in het weekend en tijdens vakanties voelde ik me tot rust komen en dus leefde ik van weekend naar weekend en van vakantie naar vakantie. 

Totdat ik mij in 2014 voor een achtweekse mindfulness training inschreef. Ik wilde leren omgaan met stress en werkdruk, ik wilde meer rust in mijn hoofd. Maar uiteindelijk heeft het me zoveel meer opgeleverd. Mindfulness heeft me geholpen om meer te genieten, vriendelijker te zijn voor mezelf en om naar mijn hart te luisteren.

Als mindfulness trainer wil ik ook graag anderen laten kennismaken met deze wereld van niet hoeven presteren, vriendelijk zijn voor jezelf, je hoofd loslaten en naar je hart luisteren. Een wereld van meer rust en meer genieten en om zo vrijer te leven.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.