Denise Rombouts

Mind & Body
Mindfulnesstrainer
Zuiderkwartier, Wassenaerlaan 38
5021 VS TILBURG

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
chronische klachten
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
GGZ
Contact
E-mail

ONLINE Stressreducerende Mindfulnesstraining iMBSR

De maatschappij en ons werkend bestaan kunnen veeleisend zijn en zo ongemerkt te veel vragen. Niet zelden leidt een te grote druk tot uitval. iMBSR is een evidence based methode, die al veel mensen heeft geholpen een burn-out of terugval te voorkomen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat 8 bijeenkomsten nodig zijn om daadwerkelijk tot een gedragsverandering te kunnen komen. Zelf heb ik vijftien jaar geleden een fikse burn-out gehad. Dankzij de MBSR-methode heb ik deze weten te overwinnen. Mijn enthousiasme over deze methode heeft mij ertoe aangezet om zelf Mindfulnesstrainer te worden en zo mijn kennis over iMBSR uit te kunnen dragen.

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat je je betrokken voelt bij de cursus. De meeste Mindfulness trainingen worden in groepsverband aangeboden. Ik bied je de mogelijkheid om de training online en één-op-één te volgen. De ervaring leert dat individuele begeleiding als zeer prettig wordt ervaren en maatwerk kan worden toegepast. oplevert. 

Duur cursus: de cursus bestaat uit 8 individuele online iMBSR trainingen van 1 uur, gemakkelijk vanuit huis op een door jou gewenst tijdstip.

Kosten:  350 euro  vergoed door zorgverzekeraar, inclusief digitaal werkboek

Wat is iMBSR?

iMBSR  (individuele Mindfulness Based Stress Reduction) is gericht op het reduceren van stress. Gedurende 8 digitale bijeenkomsten van 1 uur krijgt de deelnemer inzicht in het herkennen en doorbreken van reactiepatronen, het accepteren van grenzen en het formuleren van goede zelfzorg. De training werkt toe naar een gedragsverandering, waarmee stress tijdig voorkomen of verminderd kan worden. 

aanmelden rombouts.denise@gmail.com

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Brabant.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Brabant.