Dorien Agema

Mindfulnesstrainer en coach
9731BN GRONINGEN

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-47837365
E-mail


Werkveld(en)
individuele trainingen, overheid, arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving

Leuk dat je mijn profiel bezoekt! Mijn naam is Dorien Agema, ik ben 44 jaar en werkzaam als (online) mindfulness trainer en coach. De combinatie van mijn opleiding bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam met mijn jarenlange werkervaring als manager in het bedrijfsleven, maakt dat ik een nuchtere, praktische en heldere aanpak heb ontwikkeld voor het overbrengen van mindfulness in training en coaching.

Mijn vak is het begeleiden van (werkende) mensen in het ontwikkelen van vitaliteit en persoonlijk leiderschap door middel van mindfulness. Ik doe dit omdat de vaardigheid van mindfulness (focus, aandacht, hier en nu) mij enorm veel rust en inzicht brengt over hetgeen waaraan ik mijn tijd wil besteden. De ruimte, energie en voldoening die dit oplevert wens ik ook anderen toe.

Bij MindfulnessFabriek in Groningen ben ik coach en trainer voor zowel groepstrainingen als individuele trajecten. Daarnaast kun je bij mij terecht voor trainingen, masterclasses en workshops in het bedrijfsleven op het gebied van focus, reflectie en stressreductie. Ik werk zowel op locatie als online (via ZOOM en MS TEAMS).

Meer informatie over mijn werkzaamheden en achtergrond kun je vinden op linkedin.com/in/dorienagema

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Groningen.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Groningen.