Dorien Agema

Mindfulnesstrainer en coach
9731BN GRONINGEN

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
overheid
individuele trainingen
Contact
06-47837365
E-mail

Leuk dat je mijn profiel bezoekt! Mijn naam is Dorien Agema, 41 jaar en werkzaam als mindfulness trainer en coach. De combinatie van mijn gedegen trainersopleiding bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam met mijn jarenlange werkervaring als manager in het bedrijfsleven, maakt dat ik een nuchtere, praktische en heldere aanpak heb ontwikkeld voor het overbrengen van de mindfulnessprincipes in training en coaching.

Mijn vak is het begeleiden van individuen, teams en organisaties in het ontwikkelen van aandacht, reflectie en focus door middel van op mindfulness gebaseerde interventies. Ik doe dit omdat de vaardigheid van mindfulness (focus, aandacht, hier en nu) mij enorm veel rust en inzicht brengt over hetgeen waaraan ik mijn tijd wil besteden. De ruimte, energie en voldoening die dit oplevert wens ik ook anderen toe.

Momenteel werk ik als trainer van open MBSR groepstrainingen voor MindfulnessFabriek in Groningen. Nieuwe startdata van mijn groepen worden tijdig gepubliceerd. Individuele mindfulness trajecten behoren ook tot de mogelijkheden, die kunnen starten wanneer je maar wilt. Daarnaast kun je bij mij terecht voor (incompany) trainingen en workshops in het bedrijfsleven op het gebied van focus, reflectie en stressreductie. Mijn werkgebied concentreert zich met name rondom de provincies Groningen, Drenthe en Friesland, maar verder het land inrijden doe ik ook graag :-).

Meer informatie over mijn werkzaamheden en achtergrond kun je vinden op linkedin.com/in/dorienagema

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Groningen.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Groningen.