Dorien Agema

Mindfulnesstrainer en coach
9731BN GRONINGEN

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
06-47837365
E-mail

Mijn naam is Dorien Agema, 40 jaar en werkzaam als mindfulness trainer en coach in Groningen. De combinatie van mijn gedegen trainersopleiding bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam met mijn jarenlange werkervaring als manager in het bedrijfsleven, maakt dat ik een nuchtere, praktische en heldere aanpak heb ontwikkeld voor het overbrengen van de mindfulnessprincipes in training en coaching.

 Het voelt als een voorrecht om mensen verder te kunnen helpen met mijn trainingen. Dieper inzicht krijgen, nieuwe mogelijkheden ontdekken en rust en kracht ontwikkelen. Daar krijg ik energie van, dat vind ik ertoe doen.

Mindfulness geeft mij persoonlijk meer rust en ontspanning in mijn (soms hectische) bestaan. Voorheen had ik soms het gevoel geleefd te worden en bekneld te raken tussen mijn verschillende rollen in het werk, relatie, het moederen over twee kinderen en sociale contacten. Nu ben ik meer in staat te genieten en in het midden van alle drukte de stilte met mij mee te nemen. Ik zie mindfulness als een groot cadeau. En het mooiste is, dat je het jezelf kunt geven!

Momenteel biedt mijn agenda enkel ruimte voor MBSR groepstrainingen, in samenwerking met StressWise uit Groningen. Wil je weten wanneer ik met een nieuwe groep start? Neem dan gerust contact met mij op.

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Groningen.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Groningen.