Eef Heinhuis

8je praktijk voor mindfulnesstraining Eef Heinhuis
Trainer, docent MBSR IMP MBCL
Dr Fokkewei 10
9022 BS Mantgum

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06- 12 822 712
E-mail
Website


Werkveld(en)
individuele trainingen, overheid, onderwijs, arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving

Van nature ben ik bezige bij, vooral gericht op anderen. Door mindfulness leerde ik de rust kennen die ik al jaren zocht. Stil worden én met aandacht in het leven staan. Meer aanvaarden wat is én gerichte actie. Meer hoofd én meer hart – ook voor mezelf. Ruim tien jaar geleden kwam ik in aanraking met het werk van Dr. Jon Kabat-Zinn en leerde ik de werking van de MBSR methode kennen. Dit leidde tot het besluit om me te specialiseren als trainer MBSR/aandachttraining. Van harte geef ik deze kennis en know how door opdat ook andere mensen er hun voordeel mee kunnen doen en zo de kwaliteit van hun leven zelf kunnen verhogen.

Na afronding van de studie sociale gedragswetenschappen (drs. specialisatie sociale geneeskunde) aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) werkte ik in de eerstelijns gezondheidszorg en het onderwijs. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op het vlak van depressiviteit.  Inmiddels beoefen ik zo′n twaalf  jaar Zen en heb ik meer dan dertig jaar ervaring als voorlichtster, coach/begeleider, docente en trainer.

Ik ben opgeleid tot gedragswetenschapper aan de RUG en heb mijn opleiding voor Mindfulness MBSR trainer categorie 1 gevolgd bij  de Hogeschool Utrecht. De opleiding voor compassietrainer MBCL register A  deed ik bij het Centrum voor Integrale Psychiatrie van Lentis. Voor het  Interpersoonlijk Mindfulness Programma (IMP) ben ik opgeleid en gekwalificeerd door Metta Programs US.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Friesland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Friesland.