Ella Witzier-Latovic

Mindfulness begint bij jezelf
Mindfulness trainer en lifecoach
Sleutelbloem 7
4741 JD HOEVEN

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0614654516
E-mail
Website


Werkveld(en)
individuele trainingen, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving

OVER ELLA

 

Mindfulness trainer

Een trainer inspireert je en leert je nieuwe vaardigheden aan. Je leert door zelf te ervaren wat deze nieuwe vaardigheid jou oplevert. Als jouw mindfulness trainer ben ik er voor je tijdens het hele traject. Ik neem je mee op een ontdekkingsreis naar jezelf. Zet jij de eerste stap?

 

Life coach

Een coach is een mentor die je helpt om de oorzaak van je klacht te achterhalen. De vraag achter je vraag te ontdekken. Als jouw life coach begeleid ik je laag voor laag de diepte in. Al jouw levensthema’s komen aan bod. De ene keer zet ik je in beweging. De andere keer laat ik je de stilte in jezelf verkennen. We praten en we oefenen samen. Hierdoor kom je uit bij je kern. Deze inzichten maken je niet alleen bewuster. Je bent ook weer in staat om voluit te genieten. Wil jij ontdekken waar het voor jou écht om gaat?

 

Van mens tot mens

Mijn leven schuurde op veel vlakken. Maar zonder schuren, geen glans. De zwaarste momenten uit mijn leven, bevatten de waardevolste lessen. Ik heb veel aan mijn mentoren te danken. Soms zoek ik het in het spirituele traject. Soms puur down to earth. Een mooie mix van bewustwording en zingeving op alle niveaus. En dat is precies wat ik jou te bieden heb.

 

Ik help je graag op weg

De wereld waarin we leven is rumoerig genoeg. Het is zo fijn als je weer thuiskomt bij jezelf.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Brabant.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Brabant.