Ellen Evenhuis

Ellen Evenhuis
Mindful Coach & Trainer | Auteur Ken jezelf Coach jezelf
Roomburgerweg 9
2314XM LEIDEN

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0641463996
E-mail
Website


Werkveld(en)
individuele trainingen, chronische klachten, arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, GGZ, AGZ

Ellen Evenhuis (1972) is personal coach/counselor, mindfulness trainer en auteur. Naast het geven van MBSR mindfulness trainingen begeleidt ze mensen met ontwikkelingsvragen op het gebied van leiderschap en loopbaanvraagstukken tot inspiratie en zingeving. Uiteenlopende vragen met ook altijd een gemeenschappelijk thema: Hoe kan ik mezelf zijn en mezelf ontwikkelen, samen met de mensen in mijn omgeving?   

Na haar studie Bedrijfskunde en een carrière als business consultant volgde Ellen diverse opleidingen op het gebied van psychologie, coaching/counseling en mindfulness. Haar ervaringen als coach met cliënten met uiteenlopende vraagstellingen en haar persoonlijke ontwikkeling inspireerden haar tot het schrijven van het boek ′Ken jezelf, coach jezelf. Meer regie over je leven en relaties′, over de psychologie van het jezelf en samen zijn.  

Mindfulness vormt een belangrijke onderlegger in zowel haar werk als persoonlijk leven. Bewustzijn is volgens Ellen een noodzakelijk uitgangspunt voor elk ontwikkelingsproces. Door mindful te kijken naar jouw eigen situatie leer je je eigen wensen en behoeften zien. De groei die van daaruit ontstaat geeft energie en is onomkeerbaar. In haar dagelijks leven met chronische zenuwpijn is de beoefening van mindfulness een onmisbaar element.  

Ellen Evenhuis woont in Leiden met partner en cadeauzoon.  

LinkedIn www.linkedin.com/in/ellenevenhuis

Twitter @EllenEvenhuis

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.