Erna Laning

iShift in Zaandam-Westerwatering
Mindfulness Trainer, meditatiebegeleider, lifecoach
Teakhout
1507EM Zaandam

iShift bij de Lichtplaats in Zaandam
Mindfulness Trainer, meditatiebegeleider, lifecoach
Vlielandstraat 2
1506 MJ Zaandam

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
chronische klachten
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
GGZ
AGZ
psycho-sociale oncologie
individuele trainingen
Contact
0627540494
E-mail
Website

Agenda

 • Mindfulnesstraining

  Zaandam
  Start op: 06-06-2019

  ZOMER Groepstraining Mindfulness// Voel je welkom voor deze originele 8- weekse Mindfulness Training (MBSR) in hartje Zaandam op 5 min. loopafstand van het CS. In deze sfeervolle ruimte gaan we op donderochtend, met max. 3 personen op reis naar een meer bewust, meer ontspannen en vrijer leven. Door de kleinere setting is er extra persoonlijke begeleiding. Ik ben een ervaren en cat. 1 erkende trainer. Meer informatie vind je op mijn web- site (www.ishift.nl). Voel je vrij om me een bericht te sturen, te appen of te bellen. Tel: 06 27540494, E- mail: erna@ishift.nl Voorafgaand vrijblijvend kennismaken is altijd mogelijk!

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Terugkomdag(deel)

  AMSTERDAM
  Start op: 17-06-2019

  Voel je welkom deel te nemen aan deze Terugkom Mindfulness bij de Lichtplaats in Zaandam. Als je de 8- weekse hebt gedaan of op andere wijze ervaring hebt met Mindfulness is deze avond een mooie reminder. We herhalen en verdiepen. Het thema van vanavond is Mindful Communiceren. Zie voor meer informatie www.ishift.nl of bel me op 06 27540494.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining

  Zaandam
  Start op: 07-09-2019

  Groepstraining Mindfulness// Op zaterdagochtend in een groep van max 9 personen in de sfeervolle yogaschool van Yogadreams in Zaandam- centrum! Op 5 min. lopen vanaf het centraal station Zaandam. Wil je graag meer bewust, ontspannen en vrijer in het leven staan? Mindfulness helpt om anders met stress en emotie om te gaan. Je oefent ruimte te maken voor jezelf in de drukte van de dag, te erkennen wat er bij jou leeft en wat belangrijk is voor jou om vervolgens meer ontspannen en gefocust weer verder te gaan. Eerst meer weten? Bel of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voel je welkom! Lees meer op www.ishift.nl of bel me op 06 27540494

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.