Esther van der Sluis

IndivForte | ACT-therapeut, counsellor, coach, Mindfulness- en Compassietrainer
ACT-therapeut, counsellor, coach, Mindfulnesstrainer MBCT/MBSR, Compassietrainer
Waterbieskreek 46
2353 JH Leiderdorp | Online

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-54324742
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, onderwijs, overheid, chronische klachten, individuele trainingen, rouw en verlies

Specialisatie(s)
MBSR, MBCT

Domein(en)
arbeid en organisaties, gezondheidszorg, onderwijs, kunst en cultuur, overheid

Meer over Esther

Mindfulness- en Compassiebeoefening is zo puur en simpel. Beide brengen je terug naar de basis ... in alle eenvoud en schoonheid. De trainingen zijn erop gericht om jouw hoofd en lichaam weer op elkaar af te laten stemmen. In grote lijnen zou je kunnen zeggen dat bij Mindfulnesstraining de aandacht meer naar de samenwerking tussen hersens en lichaam gaat en bij Compassietraining meer naar de samenwerking tussen hart en lichaam. Het is ervaringsgericht met een boeiend en interessant theoriegedeelte. De trainingen veranderen jouw leven in positieve zin. 

Ik hoop dat ik nog veel mensen deelgenoot mag maken met wat een Mindfulle en Compassievolle levenstijl kan betekenen voor ieder uniek persoon. Je gaat jezelf en anderen weer zien, horen en voelen. Dat bewustzijn geeft bruikbare inzichten en nieuwe mogelijkheden. Je gaat beter voor jezelf zorgen. Je wordt een vrijer en blijer mens met minder stress en meer innerlijke rust. En wie wil dat nou niet?!

Al sinds jongere jaren ben ik geïntrigeerd door het unieke van ieder mens. En ieder uniek mens is weleens in gevecht met zichzelf op zijn of haar eigen manier. ′Geloven in jezelf′ is de basis om alle paden in jouw leven te kunnen bewandelen. Het vinden of hervinden van eigen kracht en wijsheid loopt als een rode draad door mijn begeleiding. Als ACT-therapeut, counsellor, coach en Mindfulness-en Compassietrainer mag ik het verschil maken voor mensen die problemen ervaren in zowel hun privé- als werkende leven. Hoe mooi en bijzonder is dat … ?!

 

Agenda

 • ONLINE MBCT

  ONLINE
  Start op: 27-05-2024

  8-weekse MBCT Mindfulnesstraining ONLINE

  INTENSER EN BEWUSTER LEVEN

  Startdatum: maandag 27 mei 2024 van 19.00-21.30 uur

  In mijn Mindfulnesstrainingen reik ik je technieken aan om bewuster te leven .. elke dag .. elk uur .. elk moment. Opmerken als jouw geest afdwaalt en jouw gedachten, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen gewoon observeren … er niet over oordelen: je leert weer te genieten van de kleine wonderen om je heen.

  Laat je verrassen door de ontwapenende kracht van Mindfulness!

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Compassietraining

  ONLINE
  Start op: 29-05-2024

  8-weekse MBST Compassietraining ONLINE

  Startdatum: woensdag 29 mei 2024 van 19.00-21.30 uur

  Laat ik beginnen met te vermelden dat de trainingen die ik geef MBST-Compassietrainingen zijn: Mindfulness Based SELF-Compassion Training. Waarom dan ZELFcompassie? Het antwoord is mijns inziens eenvoudig. Als je niet Compassievol naar jezelf kunt zijn, kun je dat ook niet naar een ander. Het begint tenslotte bij jezelf. Gelukkig maar! Dan kun je er tenminste zelf invloed op uitoefenen. De eerste 5 trainingsdagen gaan over Zelfcompassie. Vanaf trainingsdag 6 ontstaat er ruimte voor Compassie naar anderen.

  Je gaat ervaren:

  • als er boosheid is, er ook liefde is
  • als er verdriet is, er ook dankbaarheid kan zijn
  • als er wanhoop is, er ook hoop is
  • als er angst is, er ook vertrouwen kan zijn
  • als er onrust is, er ook rust kan zijn

  Voor meer uitleg over Compassie en informatie over de training verwijs ik je graag naar mijn website.

  “Compassie is liefde die pijn ontmoet en er liefdevol zorg voor draagt”

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.