Eva Montesinos

Mi Esencia
Yogini | Yoga en Meditatie docente | Yoga Therapie & Coaching | Mindfulnesstrainer
Elizabeth Wolffstraat 1
2806 PJ GOUDA

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0646204125
E-mail
Website


Werkveld(en)
chronische klachten, overheid, onderwijs, arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving, kinderen en jeugd, individuele trainingen, overige werkvelden

"Yoga is voor mij mezelf ontmoeten"

Ik kom uit Spanje en woon al geruime tijd in Nederland. Na een studie Bedrijfseconomie werkte ik 18 jaar als financiele controller bij het Ministerie van Juistitie. Omdat het lesgeven in Yoga en Meditatie steeds groter werd, koos ik daar volledig voor.

Mijn eerste yogales, op mijn zestiende, zal ik nooit vergeten. Yoga en meditatie heeft iets in me aangerakt. Het leerde me contact te maken met mezelf en te accepteren dat ik goed ben zoals ik ben. Yoga is voor mij mezelf ontmoeten. Samen met meditatie helpt het me te omarmen wat er op mijn pad komt, met vriendelijkhed en mildheid voor mezelf en anderen.

Omdat yoga en meditatie zo veel met me deden, ben ik me er verder in gaan verdiepen. Ik volgde verschillende opleidingen en ben niet meer gestopt met leren. Sinds 2005 geef ik les en sinds 2019 heb ik mijn eigen Centrum voor Yoga & Meditatie in Gouda. Ik ben erg dankbaar dat ik mijn kennis en ervaring met andere mag delen.

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.