Eveline Brandt

Eveline Brandt, Leiden
Mindfulnesstrainer, compassietrainer en journalist
Gerrit Doustraat 4
2311 XP Leiden

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06 1650 1792
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving

Welkom in het Centrum voor Mindfulness Leiden!

Trainer (hoogste categorie) en ACT-coach Eveline Brandt geeft hier met hart en ziel MBSR/mindfulnesstrainingen, én vervolg- en verdiepingscursussen: de cursus Mindfulness & zelfcompassie en de Basiscursus Boeddhisme. Ook schrijft Eveline als journalist artikelen over mindfulness, o.a. voor Psychologie Magazine. Haar tweede boek over meditatie verscheen in oktober 2021: ′Terug naar het hart - compassie in het dagelijks leven′. Als coach werkt Eveline veel en graag met indviduele cliënten op het gebied van stress en relatiekwesties. Zij gebruikt daarbij de methode ACT, aangevuld met waardevolle inzichten uit de mindfulness en de zelfcompassie. Zes deskundige samenwerkingspartners vergroten bovendien samen met Eveline het rijke aanbod van het Centrum voor mindfulness Leiden.

Een nieuwe mindfulnesscursus start op woensdagochtend 20 september 2023! Een avondcursus start op 25 oktober. Een nieuwe cursus Mindfulness en zelfcompassie start op 12 september, en de vreugdevolle Basiscursus Boeddhisme op 18 september. Voor meer informatie en alle cursusdata zie www.centrumvoormindfulnessleiden.nl.

Er is ook allerlei ander aanbod zoals workshops, lezingen en presentaties op de werkvloer. Lees bijvoorbeeld op de website eens de flyer ′Kom eens uit je hoofdkantoor!′ - misschien wel de leukste workshop om kennis te maken met mindfulness en om te leren wat meer uit het hoofd te komen!

Eveline is te mailen op e.brandt@xs4all.nl en te bellen op 06 1650 1792

  What do you want to do ? New mailCopy

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.