Eveline Brandt

Eveline Brandt, Leiden
Mindfulnesstrainer, compassietrainer en journalist
Gerrit Doustraat 4
2311 XP Leiden

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
Contact
06 1650 1792
E-mail
Website

Welkom in het Centrum voor Mindfulness Leiden! Trainer en coach Eveline Brandt geeft hier met hart en ziel mindfulnesstrainingen, én vervolg- en verdiepingscursussen zoals de cursus Mindfulness & zelfcompassie, de Basiscursus Boeddhisme en terugkomavonden voor oud-cursisten. Ook schrijft Eveline Brandt als journalist artikelen over mindfulness, o.a. voor Psychologie Magazine. Haar tweede boek over meditatie verscheen in oktober 2021: ′Terug naar het hart - compassie in het dagelijks leven′. Als coach werkt Eveline veel en graag met indviduele cliënten, zij gebruikt daarbij de methode ACT, aangevuld met waardevolle inzichten uit de mindfulness en de zelfcompassie.

Een nieuwe mindfulnesscursus in Leiden start op woensdagavond 7 december 2022! Een nieuwe cursus Mindfulness en zelfcompassie start op 26 januari 2023, en vanaf maart 2023 is er weer kans om deel te nemen aan de Basiscursus Boedhisme. Voor meer informatie zie www.centrumvoormindfulnessleiden.nl.

Er is ook van alles mogelijk aan workshops of presentaties op de werkvloer, zie bijvoorbeeld op de website de flyer ′Kom eens uit je hoofdkantoor!′ Dat is echt de leukste manier om in een paar uur tijd kennis te maken met mindfulness en te leren wat meer uit het hoofd te komen!

Eveline is te mailen op e.brandt@xs4all.nl en te bellen op 06 1650 1792

  What do you want to do ? New mailCopy

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.