Fimke Vellekoop

Mild Mindful
Mindfulnesstrainer
2272 NA Voorburg

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
onderwijs
kinderen en jeugd
individuele trainingen
Contact
E-mail
Website

Een mindfulnesstraining is een training in opmerkzaamheid. Door je aandacht te trainen, leer je stressprikkels eerder en beter herkennen, waardoor je ze beter op kunt vangen. Je leert anders om te gaan met gedachtepatronen die je niet verder helpen, zodat je je weerbaarder voelt in de hectiek van ons dagelijks leven. Door mindfulness te ontwikkelen, leer je je beter te concentreren en je gemakkelijker te ontspannen, waardoor de balans in je leven terugkeert en je meer kunt genieten.

De MBSR-training (mindfulness based stress reduction) is een praktische training in mindfulness. In acht wekelijkse sessies van 2,5 uur ontwikkel je je vaardigheid in mindfulness. Niet zweverig, maar juist heel helder, concreet en wetenschappelijk onderbouwd. Het is een echte training: mindfulness leer je niet uit een boekje, maar enkel door het geleerde actief toe te passen in je dagelijks leven. De bereidheid om dagelijks te oefenen is dan ook erg belangrijk. Onze oefenervaringen bespreken we met elkaar tijdens de sessies, want juist door stil te staan bij wat je ervaart, ontwikkel je zelfinzicht en leer je herkennen hoe jij met jezelf omgaat.

Naast de volledige achtweekse groepstraining bied ik ook individuele (online) mindfulnesstrajecten aan, speciaal afgestemd op jouw hulpvraag en wensen. Een individueel traject is ideaal wanneer je je wat kwetsbaar voelt in een groepssetting of wanneer de trainingsdata je simpelweg niet zo goed uitkomen.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.