Forien van den Belt

Forien Training & Coaching
Mindfulness trainer en coach
Dorpsstraat 239
3481EH HARMELEN

3481EH Harmelen

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0646433009
E-mail
Website


Werkveld(en)
individuele trainingen, psycho-sociale oncologie, overheid, onderwijs, arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving, GGZ, AGZ, overige werkvelden

Als je me echt zou kennen, dan zou je weten dat ik vriendelijk, nuchter, duidelijk en direct ben. Als je me echt zou kennen, zou je weten dat ik een warme persoonlijkheid heb en je graag verder help. Als je me echt zou kennen, zou je weten dat ik niet alleen uit een boekje train en coach, maar put uit de vele rijke ervaringen die ik met me meeneem en praat vanuit de praktijk.  Als je me echt zou kennen, weet je dat mijn kracht ligt bij complexe zaken simpel maken. 

Mijn naam is Forien van den Belt en ik geef o.a. Mindfulness en Compassie training (groepen en individueel) en coaching vanuit mijn eigen praktijk. Daarnaast geef ik (mindfulness) trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling in o.a. Zorg & Welzijn teams.

Kijk op www.forien.nl voor meer informatie en een breder beeld van mij, dan heb je al gauw een indruk en zie je of de site je aanspreekt en of het zou kunnen klikken.

Of bel 06-46433009 voor een vrijblijvend adviesgesprek, ik denk graag met je mee over jouw situatie en wat een vervolgstap zou kunnen zijn.

Wie weet kan ik iets voor je betekenen en ontmoeten we elkaar binnenkort!

Hartelijke groeten,

Forien 

 

 

 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.