Francien Post

Mindful Life
Mindfulnesstrainer en HBO-docent
3814 VB AMERSFOORT

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
E-mail
Website


Werkveld(en)
individuele trainingen, overheid, onderwijs, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving

Francien Post (Limmen, 1970) is gecertificeerd mindfulnesstrainer cat.1 MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) via het opleidingsinstituut Centrum voor Mindfulness in Amsterdam, erkend als mindfulness-trainer categorie 1 door de beroepsvereniging VMBN en vergoedbaar bij zorgverzekeraars. Daarvoor is ze ruim 15 jaar werkzaam geweest als docent, stage-, scriptiebegeleider op de Hogeschool van Amsterdam (Sportmarketing) en International Business School en in marktonderzoek.

"Mindfulness speelt een belangrijke rol in mijn leven: in plaats van me ‘slachtoffer’ voelen van omstandigheden en lastige gedachten en gevoelens, ze accepteren en bepalen hoe ik ermee om wil gaan. En in plaats van mezelf steeds kritisch benaderen, mezelf meer toestaan om mens te zijn, met mijn twijfels, verlangens en conditioneringen. Meer begripvol en vergevingsgezind."Met veel plezier begeleid ik andere mensen bij het ontwikkelen van hun zelfbewustzijn, zelfsturing en veerkracht. Nuchter, empathisch en ook met de nodige humor.”

"Mindfulnesstrainingen zijn praktische trainingen, waarbij bewustwording en het onder ogen zien van de werkelijkheid met een milde nieuwsgierige blik centraal staan. Met de aandachtsoefeningen kan je zowel je mentale kracht als een meer flexibele en milde levenshouding ontwikkelen. Het vraagt wel wat oefening en doorzettingsvermogen, maar daarmee kan de kwaliteit van je leven echt toenemen. Lees maar wat andere deelnemers uit de mindfulness training hebben gehaald"

"In mijn vrije tijd kan ik genieten van wandelen (liefst in de bergen), fietsen, tennissen, dansen, tijd doorbrengen met vrienden en familie en een lekker biertje op een terras."

Ga voor meer informatie naar:

Mindful Life

info@mindfullife.nl www.mindfullife.nl

Mindful leven & werken

 

VMBN lidmaatschapnummer: 2014564

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.