Gijs Tecklenburg

Ithaca training & therapie
mindfulnesstrainer, neurofeedback-trainer, SPV, Open Focus trainer
Kerkhoekweg 2c
5231 EK Den Bosch

OpenFocus.nl
mindfulnesstrainer, SPV, Open Focus trainer
Sint Michielsgestelseweg 22
5261 NH Vught

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
GGZ
Contact
06-20953163
E-mail
Website

Meditatie is sinds 30 jaar een rode draad in mijn leven en mindfulness is verankert in mijn leven door het volgen van vele retraites. Ik werkte meer dan twintig jaar als behandelaar binnen de GGZ, in diverse facetten van de hulpverlening. Sinds 2006 geef ik mindfulness trainingen. Ik hou van een nuchtere en pragmatische aanpak met daarbij de nodige humor en mildheid.

Inmiddels verzorgde ik meer dan 160 groepstrainingen en vele individuele trainingen. Daarnaast geef ik diverse vervolgtrainingen (compassietraining, Interpersonal Mindfulness, ACT, Open Focus training), en geef ik workshops voor mindfulnesstrainers en andere professionals. (https://openfocus.nl/verdiepende-trainingen/open-focus-voor-mindfulnesstrainers/)

In 2010 volgde ik in Princeton (V.S.) de opleiding tot Open Focus trainer en introduceerde ik de Open Focus training in Nederland. In de afgelopen jaren integreerde ik elementen van Open Focus in de mindfulnesstrainingen. Ik verzorg workshops voor mindfulnesstrainers om hier mee vertrouwd te raken.

https://openfocus.nl

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Brabant.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Brabant.