Harrie Stoltenberg

Remindful
Mindfulness trainer, coach en consultant
Jan Vrijmanstraat 17
1087 MB Amsterdam & Diemen

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0650277815
E-mail
Website


Werkveld(en)
individuele trainingen, arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving

Eigenlijk is mindfulness voor heel veel mensen een handige vaardigheid. Maar meestal gaan we er pas mee aan de slag wanneer we een gevoel van urgentie hebben. Klachten veroorzaakt door bijvoorbeeld slapeloosheid, AD(H)D, tinnitus, overeten/drinken, chronische pijn, depressie, angsten maar ook simpelweg teveel stress ondergaan en graag meer rust, kalmte en helderheid willen ervaren, beter kunnen concentreren en betere meer gebalanceerde beslissingen willen nemen.

Ik geef individuele en groepstrainingen zowel online als persoonlijk (indoor en outdoor). Ik volg het framewerk van de MBSR training maar als je ergens specifiek tegenaan loopt en/of een heel drukke agenda hebt dan kan ik maatwerk bieden door het individuele format. 

Een belangrijk onderdeel in mijn trainingen is de verbinding met de praktijk. Centraal staat het toepassen in jouw dagelijkse leven van hetgeen je leert tijdens de training. Dus geen gezweef of spiri-wiri taal maar concreet, toepasbaar, to-the-point.

Ik wordt vaak omschreven als zeer toegankelijk, humorvol en pragmatisch. Naast de nodige kennis deel ik mijn eigen ervaringen met mindfulness in de trainingen en schuw ik mijn eigen kwetsbaarheid en menselijkheid niet. Dit zorgt vaak voor veel openheid en herkenning.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring als trainer, consultant en senior manager in de zakelijke dienstverlening  (ICT – Human Resources Technologie) en heb de studie Human Resources Management afgerond. Ik heb 15 jaar ervaring met mindfulness en meditatie en ben sinds 2016 gecertificeerd Mindfulness – MBSR trainer (VMBN cat 1)

Neem gerust contact op als je vragen of specifieke wensen hebt, graag tot ziens!

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.