Heleen Timmerman

Heleen Timmerman Mindfulness (bedrijfsnaam)
Mindfulnesstrainer
Cornelis Springerstraat 22 4
1073LJ AMSTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
0643599597
E-mail
Website

Heleen Timmerman kwam in 2015 in aanraking met mindfulness, toen ze herstel zocht van een burn-out. Mindfulness gaf haar levensveranderende tools en inzichten; in haarzelf en de wereld om haar heen. Dat wekte haar interesse: wat is mindfulness precies, hoe werkt het, waarom werkt het? Door een persoonlijke praktijk van meditatie, retraites en een opleiding in 2018 heeft ze zich hierin geschoold tot trainer.

"Jarenlang werkte ik met het idee dat ik over een half jaar goed genoeg zou zijn. Ná dit project, mét die ervaring op zak... enzovoorts. Dit moment, en ikzelf, was nooit goed genoeg. Ik gebruikte mijn leven vooral om ergens anders te komen dan ik nu was. Mindfulness leerde me stil te staan. Dit moment in al zijn volledigheid te ervaren. Alle moeilijke dingen, en alle mooie dingen. Ik leerde mijn gedachten en gevoelens te observeren, en me er niet door te laten meeslepen. Of als ik me wel liet meeslepen, vriendelijk te zijn en weer opnieuw te beginnen. Open en nieuwsgierig naar wat het leven Nu te bieden heeft."

Na een studie geschiedenis en amerikanistiek richtte ze zich op bedrijfseconomie en werkte tien jaar in het bedrijfsleven. Van administrateur via analist tot controller. Ze was lekker bezig, maar haar definitie van succes veranderde. Daarom nam ze afscheid van dit werk, om ruimte te maken voor iets nieuws.

Haar fascinatie voor mindfulness, cultuur en haar eigen ontwikkeling groeide uit tot een studie van mensen om haar heen. Waarom doen we wat we doen? Door te kijken, vragen te stellen en vele theorieën te bestuderen ontdekte ze dat dit voelde als thuis; de wereld van persoonlijke- en bewustzijnsontwikkeling. Mindfulness. Zelfliefde. Groeien én bloeien. Stilte én actie.

Heleen geeft groepsmindfulnesstrainingen in Zaandam in samenwerking met de Mindfulnessfabriek, en individuele trainingen in Amsterdam. Ze is in opleiding tot coach.

www.heleentimmerman.nl/blog

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.