Heleen Timmerman

Heleen Timmerman Mindfulness (bedrijfsnaam)
Mindfulnesstrainer
Cornelis Springerstraat 22 4
1073LJ AMSTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0643599597
E-mail
Website


Werkveld(en)
bedrijfsleven, groepen met open inschrijving, individuele trainingen, overige werkvelden

In 2018 is Heleen gecertificeerd door de VMBN om individuele en groeps MBSR trainingen gegeven. Dit doet zij in samenwerking met de Mindfulnessfabriek en Stresswise in Amsterdam en omgeving.

Sinds 2023 werkt ze als Life en Mindset Coach. Ze heeft hiervoor opleidingen gedaan aan Opleiding Integrale Coaching te Utrecht, en The Life Coach School in Austin, Texas USA. De coaching is 100% online, via Zoom.

Haar specialisatie is werken met mannen en vrouwen die succesvol en ambiteus zijn, maar geremd worden door hun Innerlijke Cricitus. Dit uit zich in perfectionisme, uitstelgedrag, peoplepleasing, vastzitten, heel veel zelfkritiek en burnout. 

In haar coaching brengt Heleen verschillende modaliteiten tot twee eenvoudige technieken samen. 1. We integreren de Innerlijke Criticus zodat die op de achtergrond komt. En 2. via mindset leer je steeds weer opnieuw niet jezelf de schuld te geven van je gedrag, maar de kiezen voor kracht en autonomie die elk moment beschikbaar is. Daarmee bereik je je doelen. Compassie is verweven door het werk, want om te veranderen heb je veiligheid nodig.

Meer informatie vind je op:

www.heleentimmerman.nl

Daar kun je blogs lezen, en je aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief.

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.