Heleen Timmerman

Timmerman Coaching
Life en Mindset Coach en Mindfulnesstrainer
Cornelis Springerstraat 22 4
1073LJ AMSTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0643599597
E-mail
Website


Werkveld(en)
bedrijfsleven, groepen met open inschrijving, individuele trainingen, overige werkvelden

In 2018 is Heleen gecertificeerd door de VMBN om individuele en groeps MBSR trainingen gegeven. Dit doet zij in samenwerking met de Mindfulnessfabriek en Stresswise in Amsterdam en omgeving.

Sinds 2023 werkt ze als Life en Mindset Coach. Ze heeft opleidingen gedaan aan Opleiding Integrale Coaching te Utrecht, en The Life Coach School in Austin, Texas USA. De coach sessies gaan via Zoom.

Haar coaching richt zich specifiek op mensen door voorbij de burn-out (of een andere crisis) zijn, en alles wat ze aan inzicht en lessen hebben verzameld willen toepassen in hun leven. Als je weer ′terug′ bent in het gewone leven, is het lastig om de balans te houden tussen werk en privé. Jij bent wel veranderd, maar je routines, structuren en de mensen om je heen niet veranderen niet zomaar mee. Coaching helpt je je ′nieuwe leven′ echt vorm te geven! Zo kun je tegelijkertijd werken aan je verlangens en (grote) dromen, én elke dag intentioneel leven volgens je nieuwe priortiteiten.

Spreekt dit je aan, of ken je iemand die hiernaar op zoek is? Je kunt een gratis en vrijblijvend consult boeken waarin je onderzoekt hoe coaching jou kan helpen.

Meer informatie vind je op www.heleentimmerman.nl

Daar kun je blogs lezen, en je aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Volg me voor oriëntantie en inspiratie op Instagram @heleentimmerman en LinkedIn.

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.