Helmar Niemeijer

Mindfulday
mindfulnesstrainer, MfN-familiemediator

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
arbeid en gezondheid
onderwijs
overheid
chronische klachten
individuele trainingen
Contact
06-13765842
E-mail
Website

Ik ben Helmar Niemeijer (1974), de drijvende kracht achter Mindfulday.
Met Mindfulday help ik iedereen die met een open en nieuwsgierige houding de dag tegemoet wil gaan.

Niet omdat de hele dag in balans moet zijn. Soms is het ook leuk om een spontane dag boordevol gekke acties of agenda items te hebben. Maar op het moment dat je het idee hebt dat het te veel is, dat je het niet goed meer trekt, je snel uit je hum bent óf je vooral donkere gedachten hebt: dan is het fijn om te oefenen met mindfulness, met het hervinden van (de rust in) jezelf. Dáár zet ik me graag voor in.

Wat kan ik je bieden?

Of je nu stress en spanning ervaart in je werk, je ouderschap of in zijn wie je bent: als categorie 1 mindfulnesstrainer kan ik je helpen met het ervaren van meer rust en veerkracht. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan het Radboud Universitair Medisch Centrum voor Mindfulness.

Naast mijn opleiding bied ik je veel ervaring: in mijn werk (nu als mindfulnesstrainer en MfN-familiemediator, daarvoor bij een onderwijsorganisatie, bank en energieleverancier) en in mijn dagelijks leven thuis (als moeder van drie zonen tussen de 10 en 16 jaar) heb ik ervaren wat werkdruk is, hoe het is om alles goed te willen doen en hoe lastig het kan zijn keuzes te maken. Ik snap dus als geen ander hoe ingewikkeld het kan zijn om een mindfulday te hebben!

Vragen? Ik beantwoord ze graag, fijn als je contact op neemt.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Overijssel.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Overijssel.