Helmar Niemeijer

Mindfulday
mindfulnesstrainer | MfN-registermediator | (interim) bestuurssecretaris
8043 GH ZWOLLE

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-13765842
E-mail
Website


Werkveld(en)
kinderen en jeugd, chronische klachten, overheid, onderwijs, arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving, individuele trainingen

Ik ben Helmar Niemeijer (1974), de drijvende kracht achter Mindfulday. Met Mindfulday help ik iedereen die met een open en nieuwsgierige houding de dag tegemoet wil gaan.

Niet omdat de hele dag in balans moet zijn. Soms is het leuk om een spontane dag boordevol onverwachte afspraken te hebben. Maar op het moment dat je het idee hebt dat het te veel is, dat je het niet goed meer trekt, je snel uit je hum bent óf vooral donkere gedachten hebt: dan is het fijn om te oefenen met mindfulness, met het hervinden van rust in jezelf. Dáár zet ik me graag voor in.

Wat kan ik je bieden? Of je nu stress en spanning ervaart in je werk, je ouderschap of gewoon in het leven in het algemeen: als cat. 1 mindfulnesstrainer kan ik je helpen met het ervaren van meer rust en veerkracht. 

Bij Mindfulday kun je de 8-weekse MBSR/MBCT volgen (zowel voor volwassenen als jongeren), de 8-weekse MIO&O (mindfulness in opvoeding & onderwijs) en de 8-weekse MSC (Mindful Selfcompassion, het programma van Kristin Neff en Chris Germer). 

Naast kennis (ik ben opgeleid aan het Radboud Universitair Centrum voor Mindfulness en het Mindful Selfcompassion Center in San Diego) bied ik je veel ervaring: in mijn werk en in mijn dagelijks leven thuis (als moeder van drie zonen tussen de 13 en 19 jaar) snap ik als geen ander hoe ingewikkeld het soms kan zijn om een mindfulday te hebben!

Vragen? Ik beantwoord ze graag, fijn als je contact op neemt.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Overijssel.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Overijssel.