Hende Bauer

Centrum voor Mindfulness Compassie en Psychotherapie Hende Bauer
Psychotherapeut, psycholoog, supervisor VGCT, supervisor VMBN, supervisor VVM, compassie- en mindfulnesstrainer en -opleider
Westeinde 175 L
2512 GX Den Haag

Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie, in de Poort
Psychotherapeut, psycholoog, supervisor VGCT, supervisor VMBN, supervisor VVM, compassie- en mindfulnesstrainer en -opleider
Biesseltsebaan 34
6561 KC Groesbeek

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-20090740
E-mail
Website


Werkveld(en)
overheid, chronische klachten, onderwijs, arbeid en gezondheid, groepen met open inschrijving, GGZ, AGZ, bedrijfsleven, psycho-sociale oncologie

Voor mooie, weldadige, soms pittige trainingen, met diepgang en een nuchtere, vriendelijke houding. Hende is zeer ervaren en gedreven en geeft mindfulnesstrainingen sinds 2005, en richtte in 2007 haar eigen centrum op om zich hier helemaal aan te wijden. Bel of mail gerust als je vragen hebt!Hende Bauer is:-erkend mindfulnesstrainer -erkend compassietrainer-BIG psychotherapeut/gezondheidszorgpsycholoog-VMBN/NVP/VGCT-supervisor-trainer/opleider/coach.

Ze geeft supervisie, leertherapie en opleidingen op het gebied van MBCT/MBSR en MSC/MBCL, meestal in haar eigen Centrum voor Mindfulness Den Haag. Soms ook in Groesbeek bij Nijmegen. Bij haar kun je terecht voor: - 8-weekse mindfulnesstrainingen MBSR resp. MBCT incl intake en stiltedag - Vervolg- en verdiepingsprogramma′s bijvoorbeeld "Omarm je leven", "Elke Dag Mediteren" en "Compassie"Voor hulpverleners:Voor artsen/psychotherapeuten/psychologen/hulpverleners biedt ze leertherapie gebaseerd op mindfulness, nascholing en volledige opleiding tot mindfulnestrainer (MBCT Opleiding). Voor bedrijven en (zorg-)instellingen: Verzorgt ze In Company workshops en trainingen. Ze gaf trainingen aan diverse ziekenhuizen, huisartsengroep, psychologengroepen, GGZ-instellingen, ministeries, politieke partijen. Zie de site.

Ook biedt ze supervisie bijvoorbeeld als je zelf als trainer start en coaching wenst. Geldt voor registratie cat.1 VMBN. Aantrekkelijk geprijsd. Daarnaast is Hende gecertificeerd mindfulness supervisor (VVM), dus ook na je opleiding tot mindfulnesstrainer kan je bij haar terecht voor supervisie.

Zie de site centrummindfulness.nl of mail naar info@centrummindfulness.nl. Op de site kun je je inchrijven voor Mindfuel, de nieuwsbrief met artikelen, inspiratie en tips. Lezers ontvangen het gratis werkboek ′Mindfulness starterskit in 7 stappen′, inclusief 15 gratis audio-bestanden met mindfulnessoefeningen! Ook biedt ze voor lezers gratis meditatiesessies aan (online).

FOREVER IS COMPOSED OF NOWS (Emily Dickinson)

v

v

Agenda

 • Mindfulnesstraining MBCT

  Den Haag
  Start op: 23-04-2024

  Mindfulness-Based Cognitive Therapie

  Geschikt voor mensen met aanleg voor piekeren, angst of somberheid, stress of lichamelijke klachten, maar ook voor geïnteresseerden zonder klachten.

  Praktisch: Dit programma bestaat uit 8 dagdelen van 2 ½ uur, en een hele oefendag. Dinsdagavonden van 19.30-22.00 uur. Start op 23 april 2024.

  Gegeven door Hende Bauer.

  Het programma overlapt met het stressreductieprogramma maar besteedt ook aandacht aan specifieke denkpatronen. De training wordt in het Nederlands gegeven.

  Kijk voor meer informatie op de website, of mail of bel gerust!

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Vervolgtraining

  Den Haag
  Start op: 26-04-2024

  Iets voor jou? Mooie nieuwe training Mindful Verdiepen Mindful CommunicerenIn de ′Mindful Verdiepen Mindful Communiceren′ (MVMC) training wordt verder gebouwd op de basis van mindfulness. Er wordt aandacht besteed aan communicatie en interactie, en aan de werking van het brein. Met verschillende oefeningen werk je aan het uitbreiden van je mindfulnessvaardigheden naar de interactie met anderen, zodat je echter en dieper contact leert maken. Ook wordt er aandacht besteed aan spannende interacties en conflicten.

  Naast de mindfulness- en communicatie-oefeningen wordt er ook gewerkt met yin yoga (zachte yoga).

  Een mooie verdiepende training, die nog maar sinds heel kort wordt aangeboden. De training wordt gegeven door Hende Bauer.

  De sessies zullen plaatsvinden op 4 hele dagen:

  • 26 april, 17 mei, 26 mei, 8 juni van 10.00-16.00

  Kijk op de site voor meer informatie of mail ons!

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining MBCT

  Groesbeek
  Start op: 02-05-2024

  Leertherapie gebaseerd op MBCT

  Mooie leertherapie gebaseerd op MBCT. Je krijgt het gehele mindfulnessprogramma, inclusief individuele sessies om aan eigen problematiek te "werken" = door er minutieus aandacht aan te geven. Ben je (psycho)therapeut, psychiater, klinisch psycholoog in opleiding? Ben je geinteresseerd in mindfulness? Prettig programma en krachtig: aangename, goed beoordeelde leertherapie gebaseerd op mindfulness/MBCT.

  Lang en werkzaam weekend op een mooie locatie:

  • 4 dagen van donderdag 2 mei 10.00 uur t/m zondag 5 mei 2024 17.00 uur in Groesbeek.

  Inclusief maaltijden en overnachtingen, in Groesbeek. Kijk op de site voor meer informatie

  Belangrijke info voor mensen die opleidingstraject van de VGCT volgen:

  Als je vóór zomer 2023 al bezig bent met je supervisie, zit je in de overgangsregeling. Start je in 2022 of de 1e helft van 2023 (tot uiterlijk 1 juli 2023) met je supervisie? Dan mag je tot 1 jan 2026 leertherapie mee laten tellen. Start je pas na 1 juli 2023 met je supervisie, dan volg je de nieuwe leerlijn. In de nieuwe leerlijn is leertherapie vervangen door Begeleide Intervisie. Deze bied ik ook aan, zie voor meer informatie: https://centrummindfulness.nl/begeleide-intervisie/

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Workshop

  Online (kan overal en altijd)
  Start op: 06-05-2024

  E-Learning Mindfulness: de basis

  Aandacht, mentale kalmte en stressbestendigheid ontwikkelen kan met mindfulness. Nu kan je de basisbeginselen leren in een compacte online cursus. In je eigen tempo te volgen, in je eigen huis, vanuit je eigen luie stoel.

  Als je de e-learning doet ontvang je: 5 online lessen, een reeks downloadbare audiobestanden en werkbladen met het huiswerk, tips en aanvullende informatie. Het beste is als je hem in één of een aantal weken doorneemt in een vaste structuur. In de e-learning neemt Hende je mee in de wereld van mindfulness, en haar stem begeleidt je in de audio’s.

  Vind je het prettig om je in mindfulness te verdiepen, begeleid door een kundige en ervaren trainster?

  In je eigen tijd, in je eigen luie stoel?

  Investering is 75 euro.

  Kijk op de website of stuur een e-mail info@centrummindfulness.nl

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining MBCT

  Den Haag
  Start op: 08-05-2024

  Mindfulness training (Mindfulness Based Cognitive Therapie) gegeven door Hergen Schuringa

  Geschikt voor mensen met aanleg voor piekeren, angst of somberheid, stress of lichamelijke klachten, maar ook voor geïnteresseerden zonder klachten.

  Dit programma bestaat uit 8 sessies van 2 ½ uur op de woensdagavonden (19.30 uur t/m 22.00 uur), en een hele oefendag op zondag 16 juni (10.00 uur t/m 16.00 uur)

  Het programma overlapt met het stressreductieprogramma maar besteedt ook aandacht aan specifieke denkpatronen.

  De training wordt in het Nederlands gegeven.

  Trainer: Hergen Schuringa

  Kijk voor meer informatie op de website, of mail of bel gerust!

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Vervolgtraining

  Den Haag
  Start op: 16-05-2024

  Mindfulness vervolgtraining: Omarm je leven (Verdiepingstraining Aandacht en Bewustzijn)

  Deze is bedoeld als een verdieping van de basistraining, waarbij met name wordt stil gestaan bij:

  1. Hoe je meer van het mooie van het leven kan genieten. Je open stellen voor mooie, fijne, inspirerende ervaringen. Dankbaarheid. Zintuiglijk genieten.

  2. Hoe je bewuster en kalmer kunt omgaan met moeilijke gevoelens, pijn en verdriet, zonder in automatische en onhandige reacties te schieten. Meer accepterend en daardoor meer keuzevrijheid te creëren voor jezelf.

  3. Het werken aan een automatisch patroon van jezelf waar je last van hebt, en waar je bewuster en wijzer mee wilt leren omgaan. Hiertoe kiest elke deelnemer zelf een thema uit als leidraad voor tijdens de training.

  Trainer: Hende Bauer, zie de website

  6 donderdagavonden van 19.30 - 22.00 uur

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Compassietraining

  Online (kan overal en altijd)
  Start op: 03-06-2024

  Videocursus Compassie: De Basis

  In je eigen tempo compassie en zelfcompassie ontwikkelen? Er is een Videocursus Compassie: De Basis die je zelfstandig, in je eigen tempo, kunt doornemen. Het is een e-learning-module, bestaande uit 5 videolessen en een reeks downloadbare audiobestanden en werkbladen met huiswerk. Het beste is als je hem in een week of twee weken doorneemt. In de video’s neemt Hende je mee in de wereld van (zelf-)compassie, en haar stem begeleidt je in de audio’s.

  Kijk op de website voor meer informatie of om je op te geven. Leuk als je meedoet!

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining MBCT

  Den Haag
  Start op: 06-06-2024

  Opleiding Mindfulness MBCT voor psychologen, gedragstherapeuten (in opleiding) en andere GGZ-professionals

  • Wil je zelf MBCT integrerenin je therapieën?
  • Wil je je grondig verdiepen in mindfulness en de achtergronden ervan?
  • Heb je opleidingsdagen nodig voor je registratie of herregistratie als VGCT-lid, of NIP A&O, NIP A&G, of NIP Eerstelijnspsycholoog?
  • Wil je les van een zeer ervaren mindfulnesstrainer? Iemand die zelf al lang mediteert?
  • Is het een pre als de docent ook goed thuis is in psychotherapie/gezondheidszorg?
  • Ben je op zoek naar een leuke, inspirerende cursus?

  Ben je op zoek naar een methode die wezenlijk iets toevoegt aan je therapeutisch arsenaal en je therapeutische houding?

  Volg dan de Vierdaagse Opleiding Mindfulness - Mindfulness Based Cognitive Therapy!

  Start 6 juni 2024 | 1 donderdag en 3 vrijdagen | Online

  Trainer:  Hende Bauer

  Tijd:     10:00 – 17:30 uur

  Kijk voor meer informatie op de website van de Forta Groep , of mail naar info@centrummindfulness.nl

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Workshop

  Groesbeek
  Start op: 22-06-2024

  Leertherapie gebaseerd op Mindfulness en Zelfcompassie

  Mooie leertherapie.

  Ben je (psycho)therapeut, psychiater, klinisch psycholoog in opleiding? En geinteresseerd in mindfulness? Prettig en effectief, twee vliegen in een klap: volg een leertherapie gebaseerd op mindfulness en zelfcompassie.

  Ook aandacht voor aandachtige communicatie. Lang en werkzaam weekend op mooie locatie.

  • 4 dagen van zaterdag 22 juni 10.00 uur t/m dinsdag 25 juni 2024 17.00 uur. Thema Mindfulness en compassie.

  Inclusief maaltijden en overnachtingen, in Groesbeek. Kijk op de site voor meer informatie of mail ons op info@centrummindfulness.nl

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Retraite

  Den Haag
  Start op: 29-06-2024

  Zin om een stadsretraite te volgen in Den Haag (2 dagen)?

  Er zal veel worden gemediteerd, zitmeditatie, loopmeditatie, yoga en liggende meditatie. Een groot deel van het weekend zal in stilte verlopen. Hende zal een praatje houden, en er is gelegenheid tot persoonlijke 10-minuten-gesprekken.

  De kosten worden laag gehouden zodat iedereen kan meedoen. Je neemt iets te eten mee voor de lunch om te delen. Er is op zaterdagavond de mogelijkheid mee te eten (eenvoudige vegetarische afhaalmaaltijd). De rollen en taken worden verdeeld onder de deelnemers (het slaan van de gong, klaarzetten van koffie en thee, opruimen en schoonmaken na afloop).

  Je overnacht thuis. Als je van verder weg komt kun je bij een B&B in de buurt overnachten of wellicht bij een van de andere deelnemers. Indien gewenst zullen wij helpen iemand te vinden waar je kunt overnachten.

  Kijk op de website voor meer informatie.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Compassietraining

  Den Haag
  Start op: 01-07-2024

  Leertherapieweek gebaseerd op mindfulness en zelfcompassie.

  Intensieve week van 5 dagen van 10:00-18:00 uur (maandag t/m zaterdag, donderdag vrij), op prettige locatie in Den Haag.

  Je wordt ondergedompeld in mindfulness en zelfcompassie, en kunt het in je eigen thuissituatie uitproberen.

  Voor wie grondig kennis wil maken met mindfulness en zelfcompassie, bij een degelijke en ervaren trainer/psychotherapeut.

  Dit programma geldt voor 25 sessies leertherapie. Meer informatie.

  Belangrijke info voor mensen die opleidingstraject van de VGCT volgen:

  Als je vóór zomer 2023 al bezig bent met je supervisie, zit je in de overgangsregeling. Start je in 2022 of de 1e helft van 2023 (tot uiterlijk 1 juli 2023) met je supervisie? Dan mag je tot 1 jan 2026 leertherapie mee laten tellen. Start je pas na 1 juli 2023 met je supervisie, dan volg je de nieuwe leerlijn. In de nieuwe leerlijn is leertherapie vervangen door Begeleide Intervisie. Deze bied ik ook aan, zie voor meer informatie: https://hendebauer.nl/begeleide-intervisie/

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Compassietraining

  Den Haag
  Start op: 08-07-2024

  Compassie MSC intensive - in 5 dagen

  Verder na mindfulness?

  Voor velen is mildheid/compassie voor zelf en anderen lastig - en dat leer je in een compassietraining.

  Als je een basis in mindfulness hebt, en geïnteresseerd bent om op een authentieke manier milder en liefdevoller te worden, dan is dit een training voor jou! Ontwikkel betrokkenheid, verminder zelfkritiek, vergroot zachtheid, stimuleer jezelf.

  Locatie: Op een fijne plek hartje Den Haag. We zien je graag!

  Praktisch: 5 dagen: 8-10, 12-13 juli 2024 (donderdag vrij) van 10.00-16.40 uur. Inclusief werkboek en audiodownloads €695,- voor particulieren.

  Trainster: Hende Bauer, ervaren mindfulnesstrainster, psychotherapeut, Zenbeoefenaar. Nuchter en inspirerend.

  Vragen? Mail of bel gerust! info@centrummindfulness.nl

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining MBCT

  Groesbeek
  Start op: 29-08-2024

  Fijne Leertherapie gebaseerd op MBCT

  Mooie leertherapie gebaseerd op MBCT. Je krijgt het gehele mindfulnessprogramma, inclusief individuele sessies om aan eigen problematiek te "werken" = door er minutieus aandacht aan te geven. Ben je (psycho)therapeut, psychiater, klinisch psycholoog in opleiding? Ben je geinteresseerd in mindfulness? Prettig programma en krachtig: aangename, goed beoordeelde leertherapie gebaseerd op mindfulness/MBCT.

  Lang weekend op een mooie locatie:

  • 4 dagen van donderdag 29 augustus 10.00 uur t/m zondag 1 september 2024 17.00 uur in Groesbeek.

  Inclusief maaltijden en overnachtingen in 1-persoonskamer, in Groesbeek. Kijk op de site voor meer informatie of mail ons op info@centrummindfulness.nl

  Belangrijke info voor mensen die opleidingstraject van de VGCT volgen: Als je vóór zomer 2023 begon met je supervisie, zit je in de overgangsregeling. Start je in 2022 of de 1e helft van 2023 (tot uiterlijk 1 juli 2023) met je supervisie? Dan mag je tot 1 jan 2026 leertherapie mee laten tellen. Start je pas na 1 juli 2023 met je supervisie, dan volg je de nieuwe leerlijn. In de nieuwe leerlijn is leertherapie vervangen door Begeleide Intervisie. Deze bied ik ook aan, zie voor meer informatie: https://centrummindfulness.nl/begeleide-intervisie/

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Compassietraining

  Den Haag
  Start op: 03-09-2024

  Compassie en zelfcompassie: een mooi vervolg voor verder na mindfulness!

  Voor velen is mildheid/compassie voor zelf en anderen lastig - en dat leer je in een compassietraining.

  Als je een basis in mindfulness hebt, en geinteresseerd bent om op een authentieke manier milder en liefdevoller te worden, dan is dit een training voor jou! Ontwikkel betrokkenheid, verminder zelfkritiek, vergroot zachtheid, stimuleer jezelf.

  Locatie: Live op een fijne plek hartje Den Haag. We zien je graag!

  Praktisch: dinsdagen, start 3 september 2024. 10.00-16.00. Inclusief werkboek, en audiodownloads. 595,- euro voor particulieren.

  Trainster: Hende Bauer, ervaren mindfulness/compassie-trainster, psychotherapeut, Zenbeoefenaar. Nuchter en inspirerend.

  Vragen? Mail of bel gerust! Klik hier voor meer informatie.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Vervolgtraining

  Den Haag
  Start op: 03-09-2024

  Mindfulness vervolgtraining: Omarm je leven (Verdiepingstraining Aandacht en Bewustzijn)

  Deze is bedoeld als een verdieping van de basistraining, waarbij met name wordt stil gestaan bij:

  1. Hoe je meer van het mooie van het leven kan genieten. Je open stellen voor mooie, fijne, inspirerende ervaringen. Dankbaarheid. Zintuiglijk genieten.

  2. Hoe je bewuster en kalmer kunt omgaan met moeilijke gevoelens, pijn en verdriet, zonder in automatische en onhandige reacties te schieten. Meer accepterend en daardoor meer keuzevrijheid te creëren voor jezelf.

  3. Het werken aan een automatisch patroon van jezelf waar je last van hebt, en waar je bewuster en wijzer mee wilt leren omgaan. Hiertoe kiest elke deelnemer zelf een thema uit als leidraad voor tijdens de training.

  Trainer: Hende Bauer, zie de website

  6 dinsdagavonden van 19.45 - 22.00 uur

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining MBCT

  Den Haag
  Start op: 05-09-2024

  Mindfulnesstraining Mindfulness-Based Cognitive Therapy (MBCT)

  Geschikt voor mensen met aanleg voor piekeren, angst of somberheid, stress of lichamelijke klachten, maar ook voor geïnteresseerden zonder klachten. Dit programma bestaat uit 8 dagdelen van 2 ½ uur, en een hele oefendag. Het programma overlapt met het stressreductieprogramma maar besteedt ook aandacht aan specifieke denkpatronen. De training wordt in het Nederlands gegeven. Trainer: Hende Bauer

  • Start 5 september 2024 | 8 donderdagavonden en 1 zaterdag

  Kijk voor meer informatie op de website of mail naar info@centrummindfulness.nl.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Compassietraining

  Groesbeek
  Start op: 06-10-2024

  Leertherapie-weekend gebaseerd op mindfulness/MBCT en zelfcompassie

  Intensieve vierdaagse, op prettige locatie in de bossen in Groesbeek bij Nijmegen.

  Inclusief overnachtingen in 1-p kamers en vol pension (zondag t/m woensdag)

  Je wordt ondergedompeld in compassie en mindfulness.

  Voor wie grondig kennis wil maken met mindfulness en zelfcompassie, bij een degelijke en ervaren trainer/psychotherapeut. Ik (Hende Bauer) beoefen zelf sinds 16 jaar toegewijd Zen, mindfulness en zelfcompassie, en werk aan een toenemende integratie van psychotherapie en mediteren.

  Alleen als je echt wil leren mindfulness en (zelf)compassie beoefenen, of het een serieuze kans wil geven.

  Dit programma geldt voor 25 sessies leertherapie.

  Meer informatie.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining MBCT

  Groesbeek
  Start op: 31-10-2024

  Mooie leertherapie, gebaseerd op mindfulness-MBCT

  Ben je (psycho)therapeut, psychiater, klinisch psycholoog in opleiding? En geinteresseerd in mindfulness? Prettig en effectief volg een leertherapie gebaseerd op mindfulness MBCT.

  Ook aandacht voor aandachtige communicatie. Lang en werkzaam weekend op mooie locatie, van donderdag 31 oktober 10.00 uur t/m zondag 3 november 2024 17.00 uur, inclusief maaltijden en overnachtingen, in Groesbeek.

  Klik hier voor meer informatie of mail ons!

  Belangrijke info voor mensen die opleidingstraject van de VGCT volgen: Als je vóór zomer 2023 al bezig bent met je supervisie, zit je in de overgangsregeling. Start je in 2022 of de 1e helft van 2023 (tot uiterlijk 1 juli 2023) met je supervisie? Dan mag je tot 1 jan 2026 leertherapie mee laten tellen. Start je pas na 1 juli 2023 met je supervisie, dan volg je de nieuwe leerlijn. In de nieuwe leerlijn is leertherapie vervangen door Begeleide Intervisie. Deze bied ik ook aan, zie voor meer informatie: https://centrummindfulness.nl/begeleide-intervisie/

  Mindfulness is niet moeilijk, je moet er alleen aan denken.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Compassietraining

  Den Haag
  Start op: 11-11-2024

  Leertherapie in 1 week gebaseerd op mindfulness/MBCT en zelfcompassie

  Intensieve 5-daagse leertherapie, op prettige locatie.

  Je overnacht thuis, en volgt 5 dagen van 10-18 uur.

  Je wordt ondergedompeld in mindfulness en compassie, en kunt het in je eigen thuissituatie uitproberen.

  Voor wie grondig kannis wil maken met mindfulness en vooral compassie en zeldompassie, bij een degelijke en ervaren trainer/psychotherapeut. Ik (Hende Bauer) beoefen zelf sinds 23 jaar toegewijd Zen, mindfulness en zelfcompassie, en werk aan een toenemende integratie van psychotherapie en mediteren.

  Alleen als je echt wil leren compassie en mindfulness beoefenen, of het een serieuze kans wil geven.

  Dit programma geldt voor 25 sessies leertherapie.

  Meer informatie.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Compassietraining

  Groesbeek
  Start op: 06-02-2025

  Mooie leertherapie in een lang weekend.

  Ben je (psycho)therapeut, psychiater, klinisch psycholoog in opleiding? En geinteresseerd in mindfulness?

  Prettig en effectief volg een leertherapie gebaseerd op mindfulness en compassie.

  Het mooie programma van Neff & Germer.

  Ook aandacht voor aandachtige communicatie. Lang en werkzaam weekend op mooie locatie, van donderdag 6 februari 10.00 uur tot en met zondag 9 februari 2025 om 17.00, inclusief maaltijden en overnachtingen in 1-persoonskamer, in Groesbeek.

  Kijk op de site voor meer informatie of mail ons!

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining MBCT

  Groesbeek
  Start op: 27-02-2025

  Leertherapie gebaseerd op MBCT

  Mooie leertherapie gebaseerd op MBCT. Je krijgt het gehele mindfulnessprogramma, inclusief individuele sessies om aan eigen problematiek te "werken" = door er minutieus aandacht aan te geven. Ben je (psycho)therapeut, psychiater, klinisch psycholoog in opleiding? Ben je geinteresseerd in mindfulness? Prettig programma en krachtig: aangename, goed beoordeelde leertherapie gebaseerd op mindfulness/MBCT.

  Lang en werkzaam weekend op een mooie locatie:

  • 4 dagen van donderdag 27 februari 10.00 uur t/m zondag 2 maart 2025 17.00 uur in Groesbeek.

  Incl. maaltijden en overnachtingen in 1-persoonskamer, in Groesbeek. Kijk op de site voor meer informatie.

  Belangrijke info voor mensen die opleidingstraject van de VGCT volgen: Als je vóór zomer 2023 al bezig bent met je supervisie, zit je in de overgangsregeling. Start je in 2022 of de 1e helft van 2023 (tot uiterlijk 1 juli 2023) met je supervisie? Dan mag je tot 1 jan 2026 leertherapie mee laten tellen. Start je pas na 1 juli 2023 met je supervisie, dan volg je de nieuwe leerlijn. In de nieuwe leerlijn is leertherapie vervangen door Begeleide Intervisie. Deze bied ik ook aan, zie voor meer informatie: https://centrummindfulness.nl/begeleide-intervisie/

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Compassietraining

  Groesbeek
  Start op: 29-05-2025

  Mooie leertherapie in een lang weekend

  Ben je (psycho)therapeut, psychiater, klinisch psycholoog in opleiding? En geinteresseerd in mindfulness?

  Prettig en effectief volg een leertherapie gebaseerd op mindfulness en compassie.

  Het mooie programma van Neff & Germer.

  Ook aandacht voor aandachtige communicatie. Lang en werkzaam weekend op mooie locatie, van donderdag 29 mei 10.00 uur tot en met zondag 1 juni 2025 om 17.00 uur, inclusief maaltijden en overnachtingen in 1-persoonskamer, in Groesbeek.

  Kijk op de site voor meer informatie of mail ons!

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining MBCT

  Groesbeek
  Start op: 02-07-2025

  Leertherapie gebaseerd op MBCT

  Mooie leertherapie gebaseerd op MBCT. Je krijgt het gehele mindfulnessprogramma, inclusief individuele sessies om aan eigen problematiek te "werken" = door er minutieus aandacht aan te geven. Ben je (psycho)therapeut, psychiater, klinisch psycholoog in opleiding? Ben je geinteresseerd in mindfulness? Prettig programma en krachtig: aangename, goed beoordeelde leertherapie gebaseerd op mindfulness/MBCT.

  Lang en werkzaam weekend op een mooie locatie:

  • 4 dagen van zaterdag 2 juli 10.00 uur t/m dinsdag 5 juli 2025 17.00 uur in Groesbeek.

  Inclusief maaltijden en overnachtingen, in Groesbeek. Kijk op de site voor meer informatie of mail ons op info@centrummindfulness.nl

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Compassietraining

  Groesbeek
  Start op: 02-10-2025

  Leertherapie gebaseerd op Mindfulness en Zelfcompassie

  Mooie leertherapie.

  Ben je (psycho)therapeut, psychiater, klinisch psycholoog in opleiding? En geinteresseerd in mindfulness? Prettig en effectief, twee vliegen in een klap: volg een leertherapie gebaseerd op mindfulness en zelfcompassie.

  Ook aandacht voor aandachtige communicatie. Lang en werkzaam weekend op mooie locatie.

  • 4 dagen van donderdag 2 t/m zondag 5 oktober 2025. Thema Mindfulness en compassie.

  inclusief maaltijden en overnachtingen, in Groesbeek. Kijk op de site voor meer informatie of mail ons op info@centrummindfulness.nl

  Belangrijke info voor mensen die opleidingstraject van de VGCT volgen:

  Als je vóór zomer 2023 al bezig bent met je supervisie, zit je in de overgangsregeling. Start je in 2022 of de 1e helft van 2023 (tot uiterlijk 1 juli 2023) met je supervisie? Dan mag je tot 1 jan 2026 leertherapie mee laten tellen. Start je pas na 1 juli 2023 met je supervisie, dan volg je de nieuwe leerlijn. In de nieuwe leerlijn is leertherapie vervangen door Begeleide Intervisie. Deze bied ik ook aan, zie voor meer informatie: https://centrummindfulness.nl/begeleide-intervisie/

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Compassietraining

  Groesbeek
  Start op: 16-12-2025

  Leertherapie 4 daagse thema Mindfulness en Compassie

  • Ben je (psycho)therapeut, klinisch psycholoog in opleiding, psychiater? Geinteresseerd in mindfulness? Prettig en effectief, volg leertherapie gebaseerd op mindfulness MBCT/zelfcompassie.
  • Ook aandacht voor aandachtige communicatie. Lang en werkzaam weekend op mooie bosrijke locatie, van donderdag t/m zondag, inclusief maaltijden en overnachtingen, in Groesbeek. Zeer ervaren leertherapeut.
  • Meer informatie, klik hier.

  Inclusief overnachtingen in 1-persoonskamer en vol pension. op een fijne plek in de natuur, even er helemaal tussenuit voor een leerzame en ook weldadige 4 dagen je onderdompelen in de wereld van aandacht en vriendelijkheid - mindfulness en compassie.

  Belangrijke info voor mensen die opleidingstraject van de VGCT volgen: Als je vóór zomer 2023 begon met je supervisie, zit je in de overgangsregeling. Start je in 2022 of de 1e helft van 2023 (tot uiterlijk 1 juli 2023) met je supervisie? Dan mag je tot 1 jan 2026 leertherapie mee laten tellen. Start je pas na 1 juli 2023 met je supervisie, dan volg je de nieuwe leerlijn. In de nieuwe leerlijn is leertherapie vervangen door Begeleide Intervisie. Deze bied ik ook aan, zie voor meer informatie: https://centrummindfulness.nl/begeleide-intervisie/

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.