Henny Lemstra

Henny Lemstra, coaching & mindfulness
coach en mindfulnesstrainer
de Sluistocht 20
1991 PA VELSERBROEK

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
arbeid en gezondheid
groepen met open inschrijving
overige werkvelden
Contact
0645358881
E-mail
Website

Welkom, mijn naam is Henny Lemstra. Ik woon in Velserbroek (vlak bij Haarlem) en ik ben (mindful)coach en mindfulnesstrainer.

Ervaar jij (te) veel stress in jouw leven? Ben je burn-out of burn-out geweest? Is jouw hoofd een warboel en je lijf vermoeid? Is "het" je allemaal teveel maar weet je niet wat je daaraan moet doen? Heb jij het gevoel dat spanning jouw leven te vaak beheerst? Ben jij door stress de grip op je leven kwijtgeraakt en wil je de regie weer terug? Ik help jou door individuele mindfulnesstrainingen, coaching of een combinatie van die twee.

Bij teveel stress zit je vooral in je hoofd en raak je het contact met jouw lijf en hart kwijt. Mindfulness leert je met aandacht te kijken naar wat er bij jouw speelt, waar je behoefte aan hebt en hoe je dat inzet. Je ontwikkelt focus, helderheid en je voelt je meer verbonden met jezelf en anderen. Automatische patronen en overtuigende belemmeringen worden zichtbaar, waardoor je bewust andere keuzes kunt maken. 

Naast een coach opleiding, specialisaties op het gebied van stress, burn-out en verlies en de opleiding tot mindfulness trainer (cat.1) ben ik ook ervaringsdeskundige. Ook in mijn leven zijn er momenten (geweest) waarin de druk te groot was, ik het niet meer overzag, mezelf verloor in negatieve gedachten en ik stress-signalen negeerde. Mindfulness heeft mij veel gebracht en is nog steeds een belangrijk onderdeel van mijn dagelijks leven. En ik leer jou graag waarom dat is. 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.