Henriette Dierckxsens

Blijst - Mindfulness training (MBSR)
Mindfulness trainer
Nieuweweg 4
3811 EW AMERSFOORT

Blijst - Mindfulness training
mindfulnesstrainer
Van Bemmelstraat 59
3818 PB Amersfoort

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-57300237
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, onderwijs, wetenschap, overheid, chronische klachten, kinderen en jeugd, individuele trainingen

Specialisatie(s)
MBSR

Als persoon ken ik zowel de hectiek van de werkvloer als de stilte. Na mijn studie heb ik jaren gewerkt in het bedrijfsleven. Ik raakte steeds meer bewust van de stress die ik opbouw en hoe stilte daarin weer balans brengt. Omdat ik zag dat niet alleen ik, maar ook anderen stress ervaarden, ben ik gestart met het organiseren van stiltedagen aan zee. Daarop volgde de opleiding tot trainer en mijn bedrijf Blijst. Het aanbod is voor particulieren en bedrijven. Mijn aanpak is verbindend, enthousiast, creatief en open. Ik werk met kleine groepen, zodat veel persoonlijke aandacht mogelijk is.

Mijn ideaal is stilte te promoten, mensen stilte te laten ervaren zodat de rust ruimte kan geven voor nieuwe inzichten en inspiratie. Dat kan soms al door 3 minuten even stil te zijn, een wandeling, een hele dag, maar natuurlijk ook door een 8 weekse mindfulness opleiding. Het is altijd mogelijk om iets op maat te organiseren. Ik hoop dat mensen geraakt worden door de stilte en deze vaker gaan opzoeken. Volgens mij leef je dan bewuster, rustiger, maar ook energieker en vrolijker.

Mijn naam is Henriëtte, getrouwd, 2 pubers en woon in Amersfoort. Naast mediteren, tennis, yoga en wandelen breng ik graag de tijd door met vrienden en familie. Mijn droom is een huis aan zee waar mensen tot rust kunnen komen. 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.