Hildegarde De Baets

Praktijk voor Alexandertechniek en Mindfulness
Docent Alexandertechniek en Mindfulnesstrainer
1076 AG Amsterdam

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
onderwijs
individuele trainingen
Contact
020.6723209
E-mail
Website

Al meer dan 15 jaar werk ik met plezier in het hoger onderwijs als docent Alexandertechniek en sinds 2012 ook als mindfulnesstrainer. Studenten, docenten en ondersteunend personeel van de onderwijsinstelling waar ik werk, hebben de kans gekregen om kennis te maken met deze training en de vaardigheden toe te passen in hun dagelijks leven.  

In mijn praktijk op het Olympiaplein werk ik met kleine groepen op open inschrijving. De achtweekse MBSR- training kan ook individueel worden gevolgd. Voor data, tijden en meer informatie kijk op www.tijdnemen.nl of neem rechtstreeks contact met me op via 020.6723209.

De trainingen zijn geschikt voor mensen die in werk, studie of privé worstelen met teveel spanning, stress en onrust of burn-out klacht hebben. Lees hier de reactie van een cursiste die deelnam aan de achtweekse training.

′Voordat ik begon met de training had ik het gevoel dat het niet veel scheelde of ik was in een burn-out terecht gekomen. Mijn werk als muzikant en voor de klas is onregelmatig en vaak in een drukke omgeving. Door de cursus heb ik meer lichaamsbewustzijn gekregen en daardoor merk ik eerder op wanneer iets teveel is en wanneer ik gas terug moet nemen. Ook leerde ik dat het belangrijk is om tijd in te plannen om te zijn ...′ lees verder op www.tijdnemen.nl/

Meer informatie over mijn achtergrond vind je op http://www.tijdnemen.nl/over/

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.