Ilonka Terlouw

Waterland Trainingen Ilonka Terlouw
Trainer & coach, Mindfulness& ACT
Meerpad 25 G
1025 LA AMSTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
arbeid en gezondheid
onderwijs
overheid
kinderen en jeugd
individuele trainingen
Contact
0631643722
E-mail
Website

Stilstaan, bewust bewustzijn en keuzevrijheid ontwikkelen, dat is wat mij drijft. Naast je staan en ook jou uitnodigen om een moment te nemen voor jezelf.  Omdat jou leven het verdient om met aandacht geleefd te worden. Ontdekken wat wezenlijk belangrijk voor je is. We zullen een heleboel tegenkomen onderweg, ongemak, gedachten, negatief zelfbeeld. Met compassie, mildheid en humor geef ik je in trainingen of prive sessies een zetje, zodat je in je eigen leven verder kunt. Ervarings gericht leren staat centraal. 

Ik geef 8-weekse Mindfulness en ACT trainingen aan particulieren en in het bedrijfsleven, individueel, in maatjes verband of in de groep. Ik begeleid groepen mensen die op een Mindfulle wijze willen werken aan hun gezondheid en gewichtsverlies. Daarnaast ben ik Mindful-kids trainer en geef Mindful-kids lessen op basisscholen. 

Agenda

 • Mindfulnesstraining

  AMSTERDAM
  Start op: 03-02-2020

  Mindfulness kan je helpen om meer in het moment te zijn, in plaats van je leven te ′lijden′vanuit de ′automatische piloot.′ Hierdoor kun je beter omgaan met stress, slapeloosheid, mildeangst-en-depressieklachten, rouw, burn-out en chronische pijn. Doordat je leert op een andere manier naar je gedachten te kijken, kan Mindfulness je helpen om minder te piekeren. Door aandacht te hebben in het nu, kun je ook meer genieten van al het moois dat het leven je biedt. Deze training wordt door veel zorgverzekeraars vergoed.

  Locatie: Centrum de Roos

  PC Hoofdstraat 183 Amsterdam

  Tijd: 9.30-12.00

  Kosten: € 450,-

  Aanmelden:

  Contact@ilonka-terlouw.nl

  Info: 0631643722

  Informatie / aanmelden: E-mail
 • Mindfulnesstraining

  Amsterdam
  Start op: 03-02-2020

  Mindfulness groepstraining - Amsterdam

  De originele, wetenschappelijk bewezen mindfulnesstraining van 20 uur plus mindfulness oefendag. MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction training). Vermindert stress in 8 wekelijkse sessies en is effectief bij allerlei stress-gerelateerde klachten. Vergoeding door zorgverzekering, via werkgever of via ons eigen fonds. Daardoor kost de training jou als particulier slechts €75 tot max. €300.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Vervolgtraining

  AMSTERDAM
  Start op: 05-02-2020

  De Mindfulness Plus Training, zorgt in 8 wekelijkse sessies voor een verdieping van Mindfulness Vaardigheden. Je krijgt handvatten om nog beter met obstakels om te gaan en psychologische flexibiliteit te ontwikkelen, waardoor je beter met stress, angsten en onzekerheden kan dealen.

  Locatie: Centrum de Roos

  PC Hoofdstraat 183 Amsterdam

  Tijd: 19.30-21.45

  Kosten: € 450,-

  Aanmelden:

  Contact@ilonka-terlouw.nl

  Info: 0631643722

  Informatie / aanmelden: E-mail

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.