Ilonka Terlouw

Praktijk voor Kwaliteit van Leven
Trainer & coach, Mindfulness& ACT& Compassie
Meerpad 25 G
1025 LA AMSTERDAM

Praktijk voor Kwaliteit van Leven
Nicolaes Maesstraat 2
1506 LB Zaandam

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0631643722
E-mail
Website


Werkveld(en)
individuele trainingen, kinderen en jeugd, overheid, onderwijs, arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving, ouders en zwangerschap

Specialisatie: Begeleiding van en Mindfulness training voor ouders met een tiener of jong volwassen kind, dat kampt met een mentale ziekte, verslaving of andere problematiek. Vanuit Mindfulness bied ik tools waarmee je tijdens zwaar weer goed voor je zelf kunt blijven zorgen, zodat je een optimale steun voor je kind kunt zijn.  Stilstaan, bewust bewustzijn en keuzevrijheid ontwikkelen, dat is wat mij drijft. Naast je staan en ook jou uitnodigen om een moment te nemen voor jezelf.  Omdat jou leven en het leven van degene om wie jij geeft, het verdient om met aandacht geleefd te worden. Ontdekken wat wezenlijk belangrijk voor je is. We zullen een heleboel tegenkomen onderweg, ongemak, gedachten, negatief zelfbeeld. Met compassie, mildheid en humor geef ik je in trainingen of prive sessies een zetje, zodat je in je eigen leven verder kunt. Ervarings gericht leren staat centraal. 

Daarnaast geef ik 8-weekse Mindfulness en ACT trainingen aan particulieren en in het bedrijfsleven, individueel, in maatjes verband of in de groep. Ik begeleid groepen mensen die op een Mindfulle wijze willen werken aan hun gezondheid, slaapproblemen en gewichtsverlies. Daarnaast ben ik Mindful-kids trainer en geef Mindful-kids lessen op basisscholen. 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.