Ilonka Terlouw

Waterland Trainingen Ilonka Terlouw
Trainer & coach, Mindfulness& ACT
Meerpad 25 G
1025 LA AMSTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
arbeid en gezondheid
onderwijs
overheid
kinderen en jeugd
individuele trainingen
Contact
0631643722
E-mail
Website

Stilstaan, bewust bewustzijn en keuzevrijheid ontwikkelen, dat is wat mij drijft. Naast je staan en ook jou uitnodigen om een moment te nemen voor jezelf.  Omdat jou leven het verdient om met aandacht geleefd te worden. Ontdekken wat wezenlijk belangrijk voor je is. We zullen een heleboel tegenkomen onderweg, ongemak, gedachten, negatief zelfbeeld. Met compassie, mildheid en humor geef ik je in trainingen of prive sessies een zetje, zodat je in je eigen leven verder kunt. Ervarings gericht leren staat centraal. 

Ik geef 8-weekse Mindfulness en ACT trainingen aan particulieren en in het bedrijfsleven, individueel, in maatjes verband of in de groep. Ik begeleid groepen mensen die op een Mindfulle wijze willen werken aan hun gezondheid en gewichtsverlies. Daarnaast ben ik Mindful-kids trainer en geef Mindful-kids lessen op basisscholen. 

Agenda

 • Mindfulnesstraining

  AMSTERDAM
  Start op: 12-08-2019

  Deze zomer organiseer ik via de mindfulness Fabriek en Mindfulness zomertraining intensive.

  Deze training biedt je de mogelijkheid om de rust en ontspanning die je tijdens je vakantie ervaren hebt, vast te houden en mee te nemen als je weer het werkende leven in stapt!

  De training bestaat uit 5 aaneengesloten dagen van 8.30 tot 13 uur en heeft dus net als de 8 weekse Mindfulness Based Stress reduction training, 20 contact uren, waarin dezelfde oefeningen en theorie aan bod komen.

  Aanmelden kan via onderstaande link: Locatie Meerpad 9 in Amsterdam. Dit is een idylische lokatie in Amsterdam Noord, waar je op een zomerdag heerlijk naar toe kunt fietsen. De lokatie bevindt zich op 10 minuten fietsen van Amsterdam Centraal station.

  https://mindfulnessfabriek.nl/mindfulness-zomertraining-intensive/?gclid=CjwKEAjw__fnBRCNpvH8iqy4xl4SJAC4XERPrJW5dRfslYxtipvhkxRGlE2qRf-sg0ipnl9jzXUayBoC7b7w_wcB

  Informatie / aanmelden: E-mail

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.