Ina Tromp

Praktijkondersteuning Geestelijke Gezondheidszorg GGZ
Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
Verlengde Hereweg 161
9721 AN Groningen

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
GGZ
bedrijfsleven
chronische klachten
Contact
06-39499473
E-mail
Website

Wie ben ik? Ik ben Ina Tromp, gecertificeerd en BIG geregistreerd Mindfulnesstrainer. Ik ben een nuchter persoon die met een zekere lichtheid en humor mensen begeleid tot het komen tot eigen inzichten. In de hoedanigheid van mindfulnesstrainer probeer ik mensen een pallet aan mogelijkheden te bieden die zij dan vervolgens in hun dagelijks leven naar eigen inzicht in kunnen zetten om meer in balans te komen en te blijven.

Ik heb mij gespecialiseerd in stress en stressgerelateerde klachten  en ik ben gecertificeerd MBSR en MBCT trainer categorie 1 en sta ingeschreven bij de VMBN. Opgeleid deels binnen Lentis en het Instituut voor Mindfulness  door o.a. Erik van de Brink & Frits Koster, Joke Hellemans, Ingrid van de Hout en Johan Tingen. Belangrijke anderen die impact hebben gehad op mijn scholing tot trainer zijn Trisch Barkley, Mark Williams, Rob Brandsma, Edel Meax, David de Wulf.

Ik geef de mindfulness trainingen op een prachtige en inspirerende locatie in de stad Groningen, aan de  Hereweg 85B.In Balans Met Aandacht

www.inbalansmetaandacht.nl

BIG registratie: 99039122330

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Groningen.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Groningen.