Inge Offringa

Vivavie
Mindfulnesstrainer
Randstad 22 - 161
1326 AT ALMERE

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
0613695311
E-mail
Website

Na jarenlang als communicatieadviseur in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik mijn hart gevolgd. Ik startte in 2007 Vivavie, praktijk voor integratieve psychotherapie, mindfulness en yoga. Mensen volledig te laten zijn, is wat ik het liefste doe. Van daaruit ontstaat ruimte en vrijheid om jouw leven vorm te geven zoals jij dat wilt, je kunt genieten. In mijn werk als mindfulness trainer en therapeut kijk ik naar jou. Ik help jou je kracht en zachtheid te vinden, bewust te maken, te durven voelen, anders te laten kijken en jou te inspireren en veranderingen door te voeren. Zoals een cliënt van mij zij: ′Inge heeft het vermogen om snel een veilige ruimte te creëren, waarin ik mij volledig vertrouwd voel en open kan stellen. Zij is de personificatie van haar motto ′je mag zijn wie je helemaal bent′, erg prettig!′ En dat is is belangrijk, de samenwerkingsrelatie met jou staat voorop. Waarom zou je jezelf anders laten zien. 

Ik ben getrouwd met Ruud, heb een zoon en geniet van al het moois dat dit met zich meebrengt. Ik hou van yoga, op pad gaan met vriendinnen en lekker wandelen in de natuur.Je bent van harte welkom voor de mindfulnesstraining in Almere bij Vivavie.Ik ben categorie 1 trainer, waardoor vergoeding via de zorgverzekeraar mogelijk is. 

Kort curriculumIntegratief psychotherapeut, Academie voor integratieve psychotherapie Mindfulnesstrainer (1e categorie, vergoeding mogelijk), Instituut voor Mindfulness Coach, Alba Academie Yogadocent, Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Flevoland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Flevoland.