Ingrid Appels

De Appelboom
Mindfulnesstrainer MBSR, Zenleraar, life coach
Leiden en omgeving, in overleg
2313 HM LEIDEN

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
psycho-sociale oncologie
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
overige werkvelden
Contact
0651077499
E-mail
Website

Ingrid volgde haar trainersopleiding bij het Instituut voor Mindfulness. Naast het trainerschap brengt Ingrid rijke ervaringen mee als life coach en ruim 20 jaar Zenboeddhistische training. Voor haar sluit MBSR hier heel mooi bij aan. Het biedt een route naar innerlijke vrijheid. Die er al is. Maar waar we niet altijd bij kunnen.

Individuele trainingen & trainingen voor twee personen kunnen altijd beginnen, op een tijdstip en locatie in overleg, in Leiden of omgeving. Dit kan in een heerlijk stiltehuisje, tegen het centrum van Leiden.  

Groepstrainingen kunnen worden gehouden in Yogacentrum De Lindewei te Leiden. Dit is heel ruim, en ook in Coronatijd geschikt voor groepen tot maximaal 10 personen.

Incompany trainingen zijn op een tijdstip en locatie in overleg.

Je bent er al, je hoeft het alleen maar te ont-dekken.

"Er ging een wereld voor me open, een enorme eye-opener." 

" Een 5-sterren training met een 5-sterren trainster!"

"Ik zou de stijl van Ingrid omschrijven als licht en vrolijk, heel oprecht, met een rijkdom aan compassie en wijsheid en echte aandacht voor de ander. Nooit belerend, maar zoveel lerend... Krachtig, scherp en zacht tegelijk."

"Ingrid was als een mede-reisgenoot en ook als sherpa, iemand die weet hoe een weg te kunnen gaan en mee helpt dragen in wat is en mijn eigen zelfstandigheid vergroot." 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.