Irena Veringa

Mind in Geboorte, Irena Veringa
onderzoeker, MBCP-trainer, verloskundige, docent
Westeinde 175 R
2512 GX Den Haag

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
overige werkvelden
individuele trainingen
wetenschap
onderwijs
groepen met open inschrijving
ouders en zwangerschap
Contact
0653184197
E-mail
Website

Irena Veringa is verloskundige, mindfulnesstrainer, onderzoeker, docent en eigenaar van Mind in Geboorte.

Tijdens haar 25 jaar lange werk als eerstelijnsverloskundige heeft Irena vele processen van het geboren worden van baby′s en moeders mogen begeleiden. Irena is internationaal opgeleid tot mindfulnesstrainer op verschillende gebieden en actief in het geven van deze trainingen. Ook is zij betrokken bij wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van mindfulness en angstconsulten voor angstige zwangere vrouwen en gestresste moeders.

Mindfulness opleidingen:

- Mindfulness-Based Childbirth and Parenting (MBCP);- Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR);- Mindfulness-Based Cognitive Therapy (MBCT):- Mindful Parenting (MP);- Mindful met je Baby (MB).

Agenda

 • Vervolgtraining

  Den Haag
  Start op: 19-09-2022

  Opleiding tot trainer in Mindfulness voor angst reductie voor zwangere vrouwen en hun partner.

  Inhoud

  Mindfulness Based Childbirth & Parenting (Fear) (MBCP-Fear) is een nieuwe toepassing van Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR), en is gebaseerd op het MBCP programma van Nancy Bardacke (zie www.mindfulbirthing.org) Het door ons doorontwikkelde en wetenschappelijk onderzochte MBCP- Fear is specifiek voor zwangere koppels met angst en stress in de perinatale periode. In deze training leer je de vaardigheden van een mindfulness trainer en leer je zwangere vrouwen met angst te begeleiden. Daarnaast maak je praktisch kennis met ons eigen en internationaal wetenschappelijk onderzoek naar de manifestatie en behandeling van angst bij zwangere vrouwen. Het curriculum is door de VMBN erkend als MBP dat voldoet aan de internationale criteria.

  9 opleidingsdagen (1X per maand) in Den Haag. Kosten € 1750

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.