Jacquelien Henock

Aandacht-voor.nl
Mindfulness trainer, meditatie en coach met Zijnsgeorienteerde achtergrond
Nieuwlandsedreef 199
3824 WZ Amersfoort

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0624696185
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, individuele trainingen, rouw en verlies

Specialisatie(s)
MBSR

Mijn passie = Andere leren surfen op de golven.

Ik ben Jacqueline Henock, de persoon achter Aandacht-voor. 

Geboren in 1959 te Schiedam, met Indische en Nederlandse roots. Oosterse wijsheden in een rood, wit en blauw gekleurd jasje, veel levenservaring en een gezonde dosis humor. 

Al sinds mijn tienertijd is meditatie een behulpzaam middel om mindfulness, rust en ruimte in mijn hoofd en in mijn hart te ontwikkelen. Het leven hoe pijnlijk ook, te omarmen. 

Door de jaren heen volgde ik Mindfulness trainingen, retraites en meditatie.  Bij het Centrum Zijnsorientatie (te Zeist) heb ik de basis training en de coachopleiding gevolgd.  

Volgens mij ontstaat de grootste trigger voor een “overwerkt leven”, vanuit het niet (her)erkennen van je eigen kern.

De kunst is een stap terug te durven nemen, stil te gaan staan en kijken naar wie je bent. Zijn wie je bent en comfortabel zijn in het “hier en nu”.

De 7 houdingskwaliteiten van de Mindfulness en het integreren van mijn Zijns-kwaliteiten zijn voor mij het vertrekpunt van waaruit ik naar situaties, mijzelf en mijn omgeving leerde kijken en handelen.

Ik heb jarenlange ervaring als leidinggevende van diverse ondersteunende teams binnen de zorgverlening. Na een reorganisatie kwam ik ongewild tot stilstand. Achteraf is dit "the turningpoint" geweest en heeft mij gebracht tot waar ik nu ben. Deze ervaring en kennis binnen diverse organisaties zijn waardevol gebleken in het begeleiden en trainen. 

Vanuit mijn ervaring en passie geef ik Mindfulness - meditatie en coaching om een bijdrage te leveren aan een aandachtvol leven. 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.