Jacquelien Henock

Aandacht-voor
Mindfulness trainer, meditatie en coach met Zijnsgeorienteerde achtergrond
Nieuwlandsedreef 199
3824 WZ Amersfoort

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
0624696185
E-mail
Website

Mijn passie = Andere leren surfen op de golven.

Ik ben Jacquelien Henock, de persoon achter Aandacht-voor. 

Geboren in 1959 te Schiedam, met Indische en Nederlandse roots. Oosterse wijsheden in een rood, wit en blauw gekleurd jasje, veel levenservaring en een gezonde dosis humor. 

Al sinds mijn tienertijd is meditatie een behulpzaam middel om mindfulness, rust en ruimte in mijn hoofd en in mijn hart te ontwikkelen. Het leven hoe pijnlijk ook, te omarmen. 

Door de jaren heen volgde ik Mindfulness trainingen, retraites en meditatie.  Bij het Centrum Zijnsorientatie (te Zeist) heb ik de basis training en de coachopleiding gevolgd.  

Volgens mij ontstaat de grootste trigger voor een “overwerkt leven”, vanuit het niet (her)erkennen van je eigen kern.

De kunst is een stap terug te durven nemen, stil te gaan staan en kijken naar wie je bent. Zijn wie je bent en comfortabel zijn in het “hier en nu”.

De 7 houdingskwaliteiten van de Mindfulness en het integreren van mijn Zijns-kwaliteiten zijn voor mij het vertrekpunt van waaruit ik naar situaties, mijzelf en mijn omgeving leerde kijken en handelen.

 

Ik heb jarenlange ervaring als leidinggevende van diverse ondersteunende teams binnen de zorgverlening. Na een reorganisatie kwam ik ongewild tot stilstand. Achteraf is dit "the turningpoint" geweest en mij gebracht tot waar ik nu ben. Deze ervaring en kennis binnen diverse organisaties zijn waardevol gebleken in het begeleiden en trainen. 

Vanuit mijn ervaring en passie geef ik Mindfulness - meditatie en coaching om een bijdrage te leveren aan een aandachtvol leven. 

 

Agenda

 • Mindfulnesstraining

  Amersfoort
  Start op: 06-02-2020

  Donderdagavond van 19:00 - 21:30 uur. Voor wie met minder stress wil leven en werken. Meer wilt genieten van het moment, in plaats van zorgen maken over de toekomst. Vind je het lastig om te gaan met veranderingen, gevoelig voor prikkels? Slaap je slecht door hoge werk- en prestatiedruk? Ben je op zoek naar een manier om het anders te gaan aanpakken? Zodat je (weer) gezonder omgaat met de hectiek van alledag. Ook als je op dit moment aan het re-integreren bent is deze training zeer geschikt. Ben je bereid om gedurende de training dagelijks thuis te oefenen en hiermee te investeren in je eigen effectiviteit, vitaliteit en welbevinden? Maak dan een vrijblijvende afspraak met mij. Individuele MBSR training is mogelijk. Meestal verdient het voorkeur om de 8-weekse training in een groep te volgen, omdat je ook veel kan leren van elkaars ervaringen en inzichten en het je extra stimuleert bij het thuis oefenen. Maar soms zijn er omstandigheden waarin een individueel traject toch beter aansluit bij je persoonlijke situatie en voorkeuren.

  ​

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.