Jan Vrenssen

Resilijans
Mindfulness trainer
Nicolaas Pieckstraat 26
5014 HE TILBURG

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
wetenschap
overheid
kinderen en jeugd
overige werkvelden
Contact
0624363907
E-mail
Website

Mijn naam is Jan Vrenssen; ben een aantal jaren werkzaam in het voortgezet onderwijs als docent en als leidinggevende; altijd erg geïnteresseerd in mensen en hun ontwikkeling; in het verleden geraakt door de boeddhistische filosofie en door de leraren, waar ik les van heb mogen krijgen; meditatiebegeleiding gegeven; tegen de MBSR aangelopen en de post-hbo opleiding voor mindfulnesstrainer aan de Hogeschool in Utrecht gedaan. Voor mij is de MBSR een fantastische vertaling van boeddhistische kernwaarden naar de dagelijkse westerse leefwereld. Nodig, erg bruikbaar en waardevol voor mensen, die zich in deze tijd open durven te stellen voor de helende werking van aandacht. Naast de wetenschappelijk bewezen werking bij pijn, depressie en stress geeft de MBSR handvatten om lichter, bewuster en gelukkiger in het leven te staan. Mijn wens is dat door deze training een klein beetje meer geluk in de wereld ontstaat. 

Agenda

 • Mindfulnesstraining

  TILBURG
  Start op: 12-03-2020

  We maken vooraf samen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  De trainingen zijn op donderdagavonden van 19.30 - 21.30 uur in Centrum het Zonnelicht, Lanciersstraat 90G in Tilburg.

  De trainingsdata zijn: 12/3, 19/3, 26/3, 2/4, 9/4, 16/4, 14/5 en 28/5.

  Kosten 350 euro.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Stiltedag

  TILBURG
  Start op: 09-05-2020

  Tijdens de stiltedag, die duurt van 10.00 - 15.00 uur, beoefenen we onder begeleiding met veel ruimte voor stilte allerlei mindfulnessoefeningen waaronder bodyscan, aandachtsyoga en zit- en loopmeditatie.

  Het Zonnelicht is een gloednieuw centrum met een prachtige bamboetuin en bij goed weer kunnen we hier op de stiltedag gebruik van maken.

  Deze dag is bedoeld voor beginners en gevorderden. Er is begeleiding en ruimte voor vragen m.n. aan het begin en einde van de dag en er is genoeg ruimte voor verdieping.

  De kosten zijn 50 euro inclusief vegetarische lunch.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Stiltedag

  TILBURG
  Start op: 30-05-2020

  Tijdens de stiltedag, die duurt van 10.00 - 15.00 uur, beoefenen we in de ochtend onder begeleiding met veel ruimte voor stilte allerlei mindfulnessoefeningen waaronder bodyscan, aandachtsyoga en zit- en loopmeditatie. In de middag zitten we in stilte zonder begeleiding.

  Het Zonnelicht is een gloednieuw centrum met een prachtige bamboetuin en bij goed weer kunnen we hier gebruik van maken.

  Deze dag is bedoeld voor beginners en gevorderden. Er is begeleiding en ruimte voor vragen m.n. aan het begin en einde van de ochtend en er is genoeg ruimte voor verdieping.

  De kosten zijn 10 euro. Lunch dien je zelf voor te zorgen.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Brabant.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Brabant.