Jolanda Ruissen

To be Young
Mindfulness & Coaching voor jongeren en jongvolwassenen
Emmastraat 30
3262 SG Oud-Beijerland

To be Young
Mindfulness & Coaching voor jongeren en jongvolwassenen
Emmastraat 30
3262 SG Oud-Beijerland

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0620106103
E-mail
Website


Werkveld(en)
arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving, onderwijs, kinderen en jeugd, individuele trainingen

To be Young biedt mindfulness en coaching voor jongeren en jongvolwassenen in Rotterdam. Onder begeleiding van jongerencoach en mindfulnesstrainer Jolanda Ruissen ontdek je hoe mindfulness jou kan helpen om beter om te gaan met stress, moeilijke situaties of piekergedachten. Je leert om meer inzicht te krijgen in je gedachten en gevoelens en de invloed die ze hebben in jouw leven. 

Het is de missie van To be Young om mindfulness op een toegankelijke, down to earth aan te bieden, zodat jij je op je gemak voelt en kunt ontspannen. En zo de wijsheid in jezelf ontdekt om de keuzes te maken die bij jou passen. 

Wekelijks kom je langs voor een groepssessie of individuele sessie en je gaat thuis aan de slag met mindfulnessoefeningen. Door dagelijks te oefenen train je de mind om even pauze te nemen en stil te staan bij dat wat je normaal altijd zo vanzelfsprekend vindt of automatisch doet. Zo creeer je ruimte om op een andere manier te kijken, op een andere manier te reageren en om nieuwe stappen te zetten en keuzes te maken voor de toekomst. 

Wees van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

  • FREE YOUR MIND - mindfulnesstraining voor jongvolwassenen 18-35 jaar. Te volgen als groepstraining of individueel
  • STRESSLES(S) VOOR SUCCES - individuele mindfulnesstraining voor jongeren vanaf 16 jaar

 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.