Jolanda Zoet

Praktijk Jolanda Zoet
Oefentherapeut Mensendieck lid netwerk chronisch pijn
Veerstraat 1
2377AK OUDE WETERING

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
071-3315691
E-mail
Website


Werkveld(en)
onderwijs, arbeid en gezondheid, groepen met open inschrijving, chronische klachten, kinderen en jeugd, individuele trainingen

Wil je meer weten over Gezond bewegen , wil je beter weten én voelen wat je beweegt ,wil je  meer balans tussen denken, doen en voelen dan is deze praktijk wellicht iets voor jou.

Meer rust en ontspanning ervaren, minder piekeren, beter omgaan met stress en je beter concentreren, dan kunnen wij de mindfulnesstraining van harte aanbevelen.

Als bewegen zelf klachten geeft of je leeftijd of chronische klachten bepalend worden voor je manier van bewegen dan is de oefentherapie (gespecialiseerd in mindful bewegen bij chronisch pijn) misschien iets voor jou/u.

Is er een wens om met meer levensgemak om te gaan met de tegenslagen en stress in het leven, wat vriendelijker te zijn naar jezelf, een overmatige zelfkritiek te vervangen door een mildere houding?

Wil je leren wat meer tevreden te zijn met hoe je bent en hoe anderen zijn, met meer mildheid en humor reageren op moeilijke situaties zonder ze uit de weg te gaan dan kunnen wij je de compassietraining van harte aanbevelen.

Geven klachten, spanningen en stress slaapklachten, of heb je ′zomaar′ slaapklachten dan is de slaaptherapie misschien een goede uitkomst.

De mindfulness- en compassietrainingen kun je volgen in groepsverband en individueel. De oefentherapie en slaaptherapie is individueel en wordt vergoedt door de zorgverzekeraars.

Jolanda Zoet,Trainer Mindfulness.MBSR,Compassietrainer,MBCT  Mindfulness-Jongerentrainer 5-19 jaar, Trainer Mindfulness in Opvoeding (MIO io), Oefentherapeut Mensendieck Lid netwerk chronisch pijn, Slaaptherapeut, McKenzie therapeut.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.