Jolien Posthumus

bundelt | mindfulness en producties
Mindfulnesstrainer, producent en programmamaker
Elswoutlaan 12a (Poortgebouw Landgoed Elswout)
2051AE HAARLEM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
chronische klachten
arbeid en gezondheid
groepen met open inschrijving
GGZ
overige werkvelden
Contact
06-42157748
E-mail
Website

Jolien Posthumus, eigenaar van Bundelt, is als hoogste graad mindfulnesstrainer een pionier op het gebied van mindfulness in museums en galleries in Nederland.  Eerder verscheen haar het boek ′Mindfulness in het veld van aandacht′.

Mindfulness is een waardevolle welzijn skill waar we ons leven lang plezier van hebben. Ik heb in de loop der jaren gezien hoe transformationele mindfulness kan zijn voor iemands geestelijke gezondheid en gevoel van welbevinden. Met ruim 18 jaar ervaring op het gebied van Health & Wellbeing werk ik sinds 2015 als hoogste categorie en trauma informed mindfulnesstrainer binnen de GGZ-praktijk VKTO, gevestigd in het Poortgebouw van Elswout in Haarlem en voor landelijk opleidings- en trainingsinstituut Centrum voor Mindfulness. Samen met samenwerkingspartner Sylvia Ebbens-Wenting ben ik mede-initiatiefnemer van Mindful Fundament.

Voor culturele- en zorginstellingen ontwikkel ik Mindfulness Based Programma’s en ben ik beschikbaar als (trauma geïnformeerd) adviseur voor het ontwikkelen van Health & Wellbeing programma’s. Voor het Van Gogh Museum, Museum van de Geest en Stedelijk Museum Alkmaar ontwikkelde ik programma’s gericht op mindful kunst kijken voor de museumbezoeker, jongvolwassenen en zorgprofessionals. Tevens ben ik projectleider van het Kunsteducatieprogramma ′Word Up′ iv Museum van de Geest, GGZ Kennemerland en 113 Zelfmoordpreventie.

Naast dat ik als geregistreerd trainer ben aangesloten bij de mindfulness beroepsvereniging VMBN, ben ik voorzitter van de VMBN Taskforce Diversiteit en Inclusie. 

Jolien: ′Laten we actief werken met stilte én het laten horen van onze stem. Zo leren we beter voor onszelf te zorgen en in contact te zijn met anderen′.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.