Jolien Posthumus

bundelt | training en projecten
Mindfulnesstrainer (MBSR, MBCT en iMBCT), Meditatie facilitator en Producent
Elswoutlaan 12a (Poortgebouw landgoed Elswout, Overveen)
2051AE HAARLEM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
chronische klachten
overheid
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
overige werkvelden
groepen met open inschrijving
Contact
06-42157748
E-mail
Website

De MBSR-training is een praktische training voor het ontwikkelen van mindfulness als vaardigheid. Met deze vaardigheid blijken we beter om te kunnen gaan met de wisselvalligheden van het leven waar we allemaal als mens mee te maken krijgen. Dit vraagt echter wel beoefening en training. Een achtweekse mindfulnesstraining biedt jou de mogelijkheid te trainer onder professionele begeleiding.

Als hoogste graad mindfulnesstrainer (MBSR, MBCT en iMBCT) zet ik mij in voor de integratie van mindfulness in onze samenleving. Het mogen trainen van Mindfulness is voor mij een grote eer en een nog groter plezier. 

Het Mindful Based aanbod van Bundelt bestaat uit achtweekse Mindfulnesstraining op open inschrijving en Individueel, de retraite- en stiltedagen en de doorlopende Mindful Meditatie avond op èèn prachtige locatie: het Poortgebouw van Elswout. Tevens zijn retraites van opdrachtgever Lighthouse Works, de Mindful Marokko reizen i.s.m. Zindernis Woestijnreizen, Clinics en de Mindfulnesstrainingen op locatie (Individueel + In Organisatie) onderdeel van het aanbod. 

April 2020 verschijnt mijn bundel: Mindfulness in het veld van aandacht. Een bundel voor (oud-)deelnemers van de training, verdiepings- en stiltedagen, mensen die op een andere wijze in aanraking zijn gekomen met mindfulness of hier simpelweg nieuwsgierig naar zijn. Een bundel van aandacht voor een pas op de plaats. Een bundel ter herinnering dat je elk moment opnieuw kunt starten met mindfulness.

Naast mindfulnesstrainer werk ik als Producent. Ik produceer o.a. retraites, congressen, symposia in de culturele sector & met maatschappelijke betrokkenheid voor o.a. het van Gogh Museum en het International Conference on Mindfulness 2018 i.o.v Uva en RadboudUMC.

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!

Agenda

 • ONLINE MBSR

  HAARLEM
  Start op: 30-07-2020

  Dinsdag 30 juni start er weer een Online achtweekse Mindfulnesstraining. Gedurende deze 8 sessies ontwikkelen we een vaardigheid waar jij de rest van je leven de vruchten van kan plukken. Je leert omgaan met de wisselvalligheden van het leven waarbij niemand anders dan jijzelf aan het roer zit. Elke week behandelen we een thema: `gedachten zijn geen feiten`, `leven op de automatische piloot`, `omgaan met obstakels`, en `hoe kan ik voor mijzelf blijven zorgen`. Bij aanvang van de training ontvang je de werkmap en audiobestanden waar je de acht weken mee aan de slag gaat. "Jolien heeft mij op een prettige manier kennis laten maken met mindfulness en heeft mij goed en fijn begeleid en mooie inzichten gegeven. Ze is een zeer sympathieke en vaardige trainer, je voelt je welkom en veilig."

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining MBSR

  HAARLEM
  Start op: 01-09-2020

  Dinsdag 1 september start er weer een achtweekse Mindfulnesstraining.G edurende deze 8 sessies en een verdiepingsdag ontwikkelen we een vaardigheid waar jij de rest van je leven de vruchten van kan plukken. Je leert omgaan met de wisselvalligheden van het leven waarbij niemand anders dan jijzelf aan het roer zit. Elke week behandelen we een thema: `gedachten zijn geen feiten`, `leven op de automatische piloot`, `omgaan met obstakels`, en `hoe kan ik voor mijzelf blijven zorgen`. Bij aanvang van de training ontvang je de werkmap en audiobestanden waar je de acht weken mee aan de slag gaat. "Jolien heeft mij op een prettige manier kennis laten maken met mindfulness en heeft mij goed en fijn begeleid en mooie inzichten gegeven. Ze is een zeer sympathieke en vaardige trainer, je voelt je welkom en veilig."

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Retraite

  HAARLEM
  Start op: 27-09-2020

  Tijdens deze mindful retraite dag word je uitgenodigd om de hectiek van alledag achter je te laten terwijl je op professionele wijze de stilte in geleid wordt. Een hele dag niet-doen, een dag waarin je de tijd neemt voor jezelf in het Poortgebouw van Elswout, gelegen op het Landgoed Elswout, de bosrijke omgeving van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland.Deze dag ga je de stilte in, brengt je praktische tools, bestaat uit toegankelijke oefeningen en geeft heldere inzichten. Een hele dag mindfulness ervaren en beoefenen in en groep van maximaal 12 deelnemers.Een deelnemer zei: "Ik heb genoten van een heerlijke mindful retraite dag. In stilte en met aandacht bij mezelf te zijn; op een prachtige locatie,Een een heerlijke lunch en onder de liefdevolle en vakkundige leiding van Jolien Posthumus. Ik kan het iedereen aanraden."Mocht je vragen hebben over je deelname, neem gerust contact op.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Stiltedag

  HAARLEM
  Start op: 22-11-2020

  Wil je je eigen beoefening verdiepen of onderhouden na een training? Of simpelweg weer even te mediteren in een groep? Kom dan gerust samen mediteren tijdens de Mindful Stiltedag.Mindfulnesstrainer Jolien Posthumus begeleid je op professionele wijze de stilte in. Een hele dag in volledige stilte, niet-doen, een hele dag mindfulness ervaren en beoefenen in en groep van maximaal 12 deelnemers. De dag vindt plaatst in het Poortgebouw van Elswout, gelegen op het Landgoed Elswout, de bosrijke omgeving van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland.Een deelnemer zei: "Jolien heeft mij een paar jaar geleden op een prettige manier kennis laten maken met mindfulness op de stiltemiddag. De nadruk werd gelegd op ′het niet fout kunnen doen′ wat mij erg geholpen heeft het te proberen zonder over mijzelf te oordelen. Ik blijf met regelmaat terugkomen op een stiltedag, heel waardevol."Mocht je vragen hebben over je deelname, neem gerust contact op.Hartelijke groet,Namens Bundelt,Jolien Posthumus

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.