Jolien Posthumus

bundelt | training en projecten
Mindfulnesstrainer (groepen, individueel, inclusie&diversiteit) en producent (cultuur & welzijn)
Elswoutlaan 12a (Poortgebouw Landgoed Elswout)
2051AE HAARLEM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
overige werkvelden
individuele trainingen
chronische klachten
arbeid en gezondheid
groepen met open inschrijving
Contact
06-42157748
E-mail
Website

Jolien Posthumus (eigenaar Bundelt |training en projecten) zet zich in voor de integratie van mindfulness in onze samenleving, door het geven van mindfulnesstrainingen en het produceren van relevante congressen, symposia, (video-)campagnes en meer. Haar passie ligt bij het bundelen van cultuur, welzijn, inclusie en diversiteit. Afgelopen april verscheen haar bundel ′Mindfulness in het veld van aandacht′.

De MBSR-training is een praktische training voor het ontwikkelen van mindfulness als vaardigheid. Met deze vaardigheid blijken we beter om te kunnen gaan met de wisselvalligheden van het leven waar we allemaal als mens mee te maken krijgen. Dit vraagt echter wel beoefening en training.

Als hoogste graad mindfulnesstrainer begeleidt ik jou acht weken gedurende onder professionele begeleiding. Het mindful based aanbod (achtweekse Mindfulnesstraining en stiltedagen) zijn gebundeld op èèn prachtige locatie in het Poortgebouw van Elswout in Haarlem. Daarnaast ben ik lid van de communicatiecommissie en de projectgroep Inclusie & Diversiteit van het VMBN. Samen met dr. Reinhilde Pulinx werken wij actief rondom Mindfulness in Superdiversiteit.

Naast mindfulnesstrainer werk ik als producent. Ik produceer o.a. retraites, congressen, symposia in de culturele sector & met maatschappelijke betrokkenheid voor o.a. BFC Mindfulness & Compassie, De Zilveren Camera, Van Gogh Museum en het International Conference on Mindfulness 2018 i.o.v Uva en RadboudUMC.

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!

Agenda

 • Retraite

  Geetbets
  Start op: 11-12-2020

  Mindfulness in Superdiversiteit - Het ontwikkelen van engagement en verbinding met de ander via mindfulnesso.b.v. dr. Reinhilde Pulinx en Jolien Postumus.

  Deze retraite biedt specifieke ondersteuning in het bewust worden van vooroordelen en angst voor de ander – de ander dichtbij en veraf, die we niet kennen en niet herkennen. Met ruimte voor de vooringenomenheid die we allen hebben, de angsten die we voelen en de wonden die we opgelopen hebben. Waar trainers en beoefenaars een open en niet-oordelende houding ontwikkelen, die gesprekken en interacties in het dagelijkse leven verzacht, het begrip voor de ander vergroot en op die manier het ontdekken van nieuwe gemeenschappelijkheid bevordert.

  Tijdens deze retraite werken we met de mindfulnessoefeningen uit de basistraining aangevuld met Deep Democracy en contemplatie-meditatie, en richten onze aandacht specifiek op thema’s die gelinkt zijn aan de superdiverse samenleving waarin we leven. We voorzien in een gevarieerd programma met voldoende tijd voor uitwisseling, gezamenlijke oefeningen en vrije tijd om te genieten van de mooie omgeving.

  Wij adviseren je tevens Mindfulness en Racisme te kijken.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining MBSR

  HAARLEM
  Start op: 18-02-2021
  Informatie / aanmelden: E-mail
 • Mindfulnesstraining MBSR

  HAARLEM
  Start op: 02-03-2021
  Informatie / aanmelden: E-mail
 • Stiltedag

  HAARLEM
  Start op: 21-03-2021
  Informatie / aanmelden: E-mail
 • Mindfulnesstraining MBSR

  HAARLEM
  Start op: 11-05-2021
  Informatie / aanmelden: E-mail
 • Mindfulnesstraining MBSR

  HAARLEM
  Start op: 12-05-2021
  Informatie / aanmelden: E-mail

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.