Jolien Posthumus

bundelt | mindfulness en producties
Mindfulnesstrainer (groepen, individueel, inclusie&diversiteit) en producent (cultuur & welzijn)
Elswoutlaan 12a (Poortgebouw Landgoed Elswout)
2051AE HAARLEM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
overige werkvelden
individuele trainingen
chronische klachten
arbeid en gezondheid
groepen met open inschrijving
Contact
06-42157748
E-mail
Website

Als mindfulness­trainer en producent geeft Jolien Posthumus een divers aanbod aan mindfulness trainingen en produceert ze  congressen, symposia en videocontent. Eerder verscheen haar het boek ′Mindfulness in het veld van aandacht′.

′Mijn passie ligt bij het bundelen van cultuur, welzijn, inclusie en diversiteit in zowel mijn mindfulness trainingen als producties. Mindfulness is een vaardigheid die bij kan dragen aan het welbevinden van íédereen, ongeacht kleur, leeftijd, gender of het gezin waar jij in opgroeide. Daarnaast kan de vaardigheid van mindfulness ons helpen in de veranderende superdiverse maatschappij.

Sinds het afronden van de opleiding blijf ik mijn trainerschap verdiepen al zijn diversiteit, van diverse bijscholing tot het verkennen van de wereld waar mindfulness die van kunst en cultuur raakt. Ik volg met grote nieuwsgierigheid de ontwikkelingen van de (neuro)wetenschap achter mindfulness. De achtweekse mindfulness training Haarlem en de Mindful Stiltedagen Haarlem zijn gebundeld op één prachtige locatie: het Poortgebouw van Elswout.

Naast Lid van de VMBN, ben ik voorzitter van de VMBN Taskforce Diversiteit en Inclusie; D&I in ons DNA en heb ik zitting genomen in de VMBN Communicatie Commissie.

Als producent ligt mijn expertise in de culturele en welzijn sector die ik heb mogen opbouwen tijdens samenwerkingen met o.a. het Van Gogh Museum en Natuurmonumenten. Verheugd ben ik als mijn professies samen komen zoals bij de Open Dialoog Mindfulness & Racisme, Mindfulness in het Museum en het International Conference on Mindfulness.′

Ik zie er naar uit je te ontmoeten!

Agenda

  • Mindfulnesstraining MBSR

    HAARLEM
    Start op: 18-05-2021

    Dinsdagavond 18 mei start er weer een achtweekse Mindfulnesstraining. Gedurende deze 8 sessies en een verdiepingsdag ontwikkelen we een vaardigheid waar jij de rest van je leven de vruchten van kan plukken. Je leert omgaan met de wisselvalligheden van het leven waarbij niemand anders dan jijzelf aan het roer zit. Elke week behandelen we een thema: `gedachten zijn geen feiten`, `leven op de automatische piloot`, `omgaan met obstakels`, en `hoe kan ik voor mijzelf blijven zorgen`. Bij aanvang van de training ontvang je de werkmap en audiobestanden waar je de acht weken mee aan de slag gaat. "Jolien heeft mij op een prettige manier kennis laten maken met mindfulness en heeft mij goed en fijn begeleid en mooie inzichten gegeven. Ze is een zeer sympathieke en vaardige trainer, je voelt je welkom en veilig."

    Informatie / aanmelden: E-mail

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.