Jolien Posthumus

bundelt | training en projecten
Mindfulnesstrainer MBSR, Meditatie facilitator en Event Manager (Retraites en International Conference on Mindfulness)
Elswoutlaan 12a (Poortgebouw van Elswout, Overveen)
2051AE HAARLEM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
chronische klachten
overheid
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
overige werkvelden
groepen met open inschrijving
Contact
06-42157748
E-mail
Website

Mindfulness MBSR - Leren omgaan met de wisselvalligheden van het leven Mindfulness staat voor een kwaliteit van aandacht, een manier van omgaan met wat zich aandient. We houden even op met wat we bezig waren en kijken we met een open aandacht naar wat er is. In plaats van op de automatische piloot te reageren wanneer een fijne, lastige of stressvolle situatie ontstaat, creëer je een moment om te kijken wat de situatie met je doet en van je vraagt.  Elke ervaring, prettig of onprettig, alles benaderen we gelijkmoedig. Dit vraagt beoefening. De MBSR-training is een praktische training voor het cultiveren van mindfulness als vaardigheid; je leert door te doen en je ontwikkelt vaardigheid door herhaling. In de training leer je een nieuwe manier van omgaan met oude patronen die je soms in de weg zitten. Dit geeft ons keuzevrijheid. Niemand anders dan jij zit aan het roer. 

Via mijn bedrijf Bundelt biedt ik achtweekse Mindfulnesstraining op open inschrijving en Individueel, de retraite- en stiltedagen en de doorlopende Mindful Meditatie avond op èèn prachtige locatie: het Poortgebouw van Elswout. Tevens zijn retraites van opdrachtgever Lighthouse Works, de Mindful Marokko reizen i.s.m. Zindernis Woestijnreizen, Clinics en de Mindfulnesstrainingen op locatie (Individueel + In Organisatie) onderdeel van het aanbod. April 2020 verschijnt mijn boek Mindfulness in het veld aandacht via uitgeverij Blooming.

Naast mindfulnesstrainer werk ik als Event Manager en Producent. Ik organiseer naast retraites, festivals, congressen, openingen, symposia ook events in de culturele sector (van Gogh Museum) en events die gericht zijn op bewustwording (o.a. Mindful in Gesprek, The International Conference on Mindfulness, Natuurmonumenten).

Jolien Posthumus (1984) werkt als Mindfulnesstrainer en event manager bij haar bedrijf Bundelt. Tot haar portfolio Events behoren o.a. het Van Gogh Museum en het International Conference on Mindfulness 2018. Ruim 12 jaar geleden is zich gaan verdiepen en gericht bijscholen op het gebied van bewustwording, mindfulness, psychologie en ons brein (neurowetenschappen). Zij verdiept haar eigen meditatieoefening door het volgen van retraites, trainingen en lezen van vakliteratuur. De heldere, warme en praktische aanpak is wat Jolien kenmerkt in haar manier van werken in zowel projecten als tijdens de trainingen. Foto: Prisca Visser Fotografie

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.