Joycelyn Bartlett

Joycelyn Bartlett
Mindfulness Coach en Trainer- Counsellor-Loopbaanbegeleiding
Zandweg 116c
3452JZ UTRECHT

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0622936780
E-mail
Website


Werkveld(en)
kinderen en jeugd, overheid, onderwijs, arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving, GGZ, AGZ, individuele trainingen, overige werkvelden

Ieder mens bezit een oneindig potentieel. Het ont-dekken van dit potentieel voor het ontwikkelen van vitaliteit, veerkracht en wendbaarheid is het resultaat van mijn begeleidingstrajecten.

Als je je kijk op de dingen verandert verander je de dingen waar je naar kijkt’

Middels één-op-één gesprekken en/of trainingen ontwikkel je vaardigheden en inzicht  voor het kunnen aanboren van dieperliggende bronnen van energie, kennis en innerlijke wijsheid. Zo ontwikkel je optimaal gebalanceerd welzijn voor jezelf wat doorwerkt in je relaties en op jouw omgeving.

Mijn  specialisaties zijn; Human Givens therapie*, Coaching, Loopbaanbegeleiding en het trainen in Mindfulness zowel individueel als in groepsverband.

*De Human Givens benadering geeft mensen een dieper inzicht in de onderlinge samenhang en de werking van lichaam en geest. Oefeningen praktische opdrachten geven je zelfinzicht, verruimen je perspectief, vergroten je vaardigheden en daarmee je keuzemogelijkheden. Dit gecombineerd met een groeiende vaardigheid in het beoefenen van mindfulness zet de door jou gewenste verandering op een heel natuurlijke wijze in gang.

 

Lao Tse

Watch your thoughts , they become words,

Watch your words, they become actions,

Watch your actions, they become habits,

Watch your habits, they become character

Watch your character, it becomes your destiny.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.