Juliska van Rossum

Peace of Mind
Organisatiekundige, Mindfulnesstrainer, Compassietrainer, Yogadocent
1018XM AMSTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
wetenschap
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
overheid
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
06-29163553
E-mail
Website

Mijn naam is Juliska. Ik geef Mindfulnesstrainingen aan groepen en binnen organisaties. Je kunt bij mij ook terecht voor een individuele traject en trainingen in het Engels. 

Ik heb een achtergrond in Organisatiekunde en heb lange tijd bij de overheid en in de academische wereld gewerkt. Op zoek naar balans tussen een veeleisende baan en gezondheid, kwam ik in aanraking met Mindfulness. De training was voor mij een belangrijk keerpunt. Wat ik had geleerd en ervaren wilde ik inzetten om anderen te helpen. Daarom volgde ik verschillende opleidingen om trainer te worden. Inmiddels geef ik nu een aantal jaren met veel plezier Mindfulnesstrainingen. Mensen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, dat is mijn drijfveer. 

Graag help ik je van een ′full mind′ naar ′mindfulness′: aandachtig zijn. Een stukje rust in een drukke wereld. Minder stress, gepieker en gejaagdheid; meer kwaliteit in je dagelijks leven. Naast Mindfulness geef ik ook Compassietrainingen (MBCL) en ben ik yogadocent. Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op mijn website voor meer informatie: www.my-peace-of-mind.com.

Op dit moment verzorg ik tijdelijk geen trainingen in Nederland. Desalniettemin kun je natuurlijk contact met mij opnemen als je vragen hebt. 

Wellicht tot ziens!

Juliska

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.