Katrien Erpels

Body-Focus
Mindfulness trainer, Yoga docent, Pilates instructeur, Stabilisatietraining voor mensen met rugklachten en bekkeninstabiliteit
Heipad, 21
2400 Mol

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
chronische klachten
onderwijs
arbeid en gezondheid
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
Contact
0032498241489
E-mail
Website

Mijn missie is mensen terug/meer weerbaar maken, zowel op lichamelijk als op geestelijk vlak. Die twee componenten breng ik samen met jou in balans, door een licht te schijnen op jouw on(der)bewuste reactiepatronen. Doordat ik jarenlang mensen met pijnklachten heb behandeld in een kinesistengroepspraktijk, groeide mijn ervaring in deze materie.

Wanneer je over je grenzen gaat, op welke manier dan ook, maak ik je graag attent op de (lichamelijke) signalen die daar een gevolg van zijn. Op die manier kan je in de toekomst deze signalen beter herkennen en bewustere keuzes maken.

Sneller rust ervaren, ook als het wat minder gaat, daar gaan we voor.

 

Naast het 8-weken programma kan U bij mij terecht voor stille dagen en ‘mindful wandelen’, waarbij we op een laagdrempelige manier kunnen kennismaken.

Nog vragen, stel ze gerust via info@body-focus.be

 

Agenda

 • Stiltedag

  Mol
  Start op: 19-09-2021

  Stilletjes ZEN

  Je hebt er waarschijnlijk al eens van gehoord. Mensen die zich één of meerdere dagen terug trekken om te mediteren en de stilte rondom en in zichzelf waarderen. En dan vraag je je misschien af, waarom doe je zoiets?

  Wel, ik ben één van hen en heb het geluk dat ik de vele voordelen van inzichtsmeditatie reeds ervaren heb. En ook voor jou kan dit een verrijkende ervaring zijn. Het is moeilijk in woorden te omschrijven en elke ervaring is weer uniek. Het brengt me in ieder geval dichter bij mezelf en geeft mijn mentale en fysieke gezondheid steeds een boost.

  Ben jij benieuwd naar wat dit voor jou kan betekenen? Dan begeleid ik je graag doorheen zo’n stilte dag in de natuur.

  Met behulp van mindfulness geïnspireerde oefeningen, laten we de buitenwereld even voor wat het is en keren we ons naar binnen om te zien wat zich daar nu eigenlijk allemaal afspeelt.

  Wanneer: 19/09/2021 van 9u30 - 16u30

  Prijs: € 50

  Info en inschrijven: https://www.body-focus.be

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining MBSR

  Mol
  Start op: 27-09-2021

  Tijdens deze wetenschappelijk onderbouwde mindfulness 8-wekentraining word je uitgenodigd om een evenwichtige relatie aan te gaan met al je ervaringen van het leven, zowel de ups als de downs. Je verhoogt je zelfkennis en ontdekt hoe je veerkrachtiger kan zijn. Je krijgt tips die je meer bestendig maken tegen stress en burn-out en je maakt ook kennis met de kracht van zelfcompassie en mindfulness in communicatie.

  Gratis online infomoment:

  • Speel je met het idee om een training te volgen? Tijdens dit interactief uurtje kan je kennis maken met mij als trainer en heb je ruimte om al je vragen te stellen.
  • Zaterdag 18 september 2021
  • 9u30 - 10u30
  • https://meet.jit.si/mfnKE (inloggen vanaf 9u25) - niet vooraf inschrijven

  Inschrijven mindfulness 8-wekentraining:

  • info@body-focus.be of 0498 24 14 89
  • www.body-focus.be (contactformulier)
  • 19u - 21u30
  • Maandag 27/9, 4/10, 11/10, 18/10, 25/10, 8/11, 15/11 en 22/11 (geen les op 1/11)

  Betalingsinfo:

  • €299 (inclusief digitale cursus en audiodownloads) BE20 3770 4966 5956
  • Mededeling: MFN naam + voornaam
  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Antwerpen.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Antwerpen.