Khawla Shehadeh

Not Another Coaching Company
Trainer & Coach
Rooseboomstraat 47
2593 PB Den Haag

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, overheid, chronische klachten, individuele trainingen, rouw en verlies

Specialisatie(s)
MBSR

Domein(en)
arbeid en organisaties, onderwijs, kunst en cultuur, overheid

Als trainer en coach ben ik ruim 8 jaar succesvol in het helpen van mensen om zich kalmer, zelfverzekerder en gelukkiger te voelen. Ontspannen leren omgaan met spanning en stress en met de dingen die we soms niet kunnen veranderen. Ik coach onder andere mensen die herstellend zijn van een burn-out of die juist in een burn-out dreigen te komen. Mijn klanten zijn mensen die last kunnen hebben van hoge eisen aan zichzelf, zich snel schuldig voelen, een enorme verantwoordelijkheidsgevoel dragen, moeilijk kunnen loslaten, zitten in een scheiding of een ander onprettig life-event, kunnen lastig kiezen of knopen doorhakken, zijn op zoek naar zingeving/betekenis in het leven, of mensen die gewoon nieuwsgierig zijn naar wat mindfulness hen kan brengen.

Ik heb het grootste deel van mijn leven toegewijd aan meditatie, retraite en een diepgaande studie van het (Tibetaans) Boeddhisme. In reviews omschrijven mensen mij vaak als wijs, liefdevol, niet-oordelend en dat ik een gevoel voor humor zou hebben. Dat laatste vind ik belangrijk, het is allemaal al zwaar genoeg, er mag wat lichtheid en plezier in zijn. Naast mindfulness integreer ik verbindende communicatie (van Marshall Rosenberg) in alles wat ik doe en overbreng. Bewust zijn van wat er op dit moment in jou leeft is één ding, maar het je laten raken, er mildheid voor voelen en dit kunnen overbrengen is een natuurlijke vervolg waar ik graag handvatten voor bied. In mijn praktijkruimte in Den Haag heb ik naast een wekelijkse meditatie-avond, regelmatig trainingen en workshops waar je welkom bent.

Agenda

 • Stiltedag

  Den Haag
  Start op: 09-12-2023

  Tijd en locatie:

  Zaterdag 9 december 10:00 – 16:00

  Den Haag, Rooseboomstraat, Den Haag, Nederland

  "In de stilte is alles meditatie"

  Er wordt van alles geproduceerd en geconsumeerd om te zorgen dat we niet stil hoeven te zitten. Toch merken we dat oneindige prikkels en beweging hun tol eisen. We zijn aan de ene kant verslaafd aan de afleidingen en tegelijk voelen wij een ontevredenheid. Stress en spanning stapelen zich op en allerlei fysieke en mentale klachten komen daaruit voort. Lichaam en geest hebben momenten van bewuste stilte nodig om zich te herstellen en op te laden. Dat schept het evenwicht dat nodig is om gezond te zijn en te blijven.

  Kosten

  De kosten van deze dag is totaal €65 (vrijgesteld van BTW) en dat is inclusief een gezonde en heerlijke vegetarische lunch.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.