kristiaan

Kristiaan bij de Vaate

Kristiaan bij de Vaate
Integratief counselor, Mindfulness & Zelfcompassie trainer, Psycholoog-NIP
Parnassusweg 18-hs
1076 AP Amsterdam

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
arbeid en gezondheid
groepen met open inschrijving
GGZ
Contact
0610761797
E-mail
Website

Ik ben Psycholoog NIP en heb naast mijn werk als mindfulness- en zelfcompassietrainer een praktijk voor integratieve counseling in Amsterdam Zuid.

Als psycholoog kijk ik naar wat we als mensen nodig hebben om een gelukkig, gezond en waardevol leven te leiden en hoe we daarbij het beste kunnen omgaan met moeilijkheden die we tegenkomen.

In mindfulness vond ik een manier om dit voor mijzelf heel direct te onderzoeken. Mijn eerste ervaring met mindfulness meditatie deed ik ruim 20 jaar geleden op in India. Hier kwam ik tot het inzicht dat je je eigen geest kan trainen om bewuster en prettiger in het leven te staan. Dit had een grote impact op mij en sindsdien ben ik meditatie blijven beoefenen.

In 2012 heb ik de opleiding tot mindfulness­trainer bij het Centrum voor Mindfulness voltooid.

Bij het CvM verzorg ik mindfulness en zelfcompassie trainingen en begeleid ook de verdiepende mindfulness en compassie jaargroep. De praktische aanpak van de mindfulness training sluit goed aan bij de manier waarop ik de beoefening beleef en hoe ik deze door wil geven aan anderen.

Mijn begeleiding karakteriseert zich door rust en betrokkenheid waarin voor iedereen ruimte is om op eigen tempo en manier mindfulness eigen te maken en te onderzoeken hoe je dit in je eigen leven kunt toepassen.

 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.