Kristiaan bij de Vaate

Kristiaan bij de Vaate
Trainer en coach
1093VD Amsterdam

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
arbeid en gezondheid
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
0610761797
E-mail
Website

Mijn naam is Kristiaan bij de Vaate (1979).
Als psycholoog heb ik een sterke interesse ontwikkeld in de invloed van meditatie en lichaamsbeweging op de kwaliteit van het leven. Zowel tijdens mijn studie in 2001 als daarna heb ik veel gereisd, waaronder tweemaal naar India en Nepal, waar ik diverse vormen van meditatie en yoga intensief beoefende. Daarnaast heb ik mijzelf ontwikkeld als hardloper (en trainer) en triatleet.

Ik beoefen vrijwel dagelijks mindfulness meditatie en met enige regelmaat volg ik meditatieretraites. Mindfulness helpt mij bij het aangaan van uitdagingen en onzekerheden in het leven. Door opmerkzaam te zijn, herken ik automatische reacties en kan ik vanuit rust bewuste(re) keuzes maken. Zo ben ik milder voor mijzelf geworden en merk ik dat ik makkelijker om ga met tegenslagen in mijn leven. Ik herken stress nu op tijd en zie de mogelijkheden om een stapje terug te doen waar ik anders zou doorgaan.

Sinds 2012 werk ik volledig als zelfstandig trainer. De afgelopen jaren geef ik aaneensluitend mindfulness (MBSR) trainingen aan groepen via de Universiteit van Amsterdam en bij het Centrum voor Mindfulness.

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.