Laura Las

Laura Las Coaching
Mindfulness-,(zelf)compassietrainer, Voice Dialogue facilitator en opleider, Psychodramatherapeut NVGP
Boomstraat 131
5038 GP TILBURG

Voice Dialogue Zuid-Nederland
Voice dialogue facilitator en opleider
Hondsdonkseweg 1
4858 RM ULVENHOUT AC

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0626552435
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, onderwijs, overheid, chronische klachten, psycho-sociale oncologie, kinderen en jeugd, individuele trainingen

Leidende vraag in mijn leven in mijn leven is: hoe ga ik om met alles wat het leven me brengt? Of: hoe verhoud ik me tot mijn innerlijke kwetsbaarheid ( zoals mijn innerlijke criticus, ziekte en verlies, of belemmerende patronen en overtuigingen) en draag ik zorg voor mijn innerlijke weerbaarheid?

In de weg die ik hierin heb afgelegd zijn zowel ervaring als bewustwording bronnen van groei en inspiratie geweest. Een reis naar India bracht me in 1989 in aanraking met vipassana(inzicht)- meditatie. Dit is een intensieve meditatievorm die ik vanaf dat moment tot de dag van vandaag beoefen. Vipassana heeft me veel geleerd over de processen zoals die zich in lichaam, geest en bewustzijn afspelen.

De afgelopen jaren heb ik me ook intensief bezig gehouden met voice dialogue, psychodrama en (zelf)compassie. Vooral die laatste - de kunst van het liefdevol leren omgaan met jezelf - vormt een wezenlijk aspect in mijn werk. Met vallen en opstaan heb ik geleerd dat persoonlijke groei en verandering begint met liefdevolle (h)erkenning van dat je goed bent, precies zoals je bent.

Oog voor kwetsbaarheid staat centraal in mijn praktijk, waarin ik sinds 2007 mensen individueel en in groepsverband begeleid. Warme betrokkenheid, humor, speelsheid en gelijkwaardige relaties kenmerken mijn manier van werken.Het verwondert en ontroert me telkens weer als ik zie hoe mensen een opening vinden om vanuit een ruimer, zachter perspectief naar zichzelf te kijken. Ik vind het fijn voor dit proces - dat tegelijkertijd uniek en universeel is - een veilige bedding te mogen bieden.

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Brabant.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Brabant.