Laura Verhoef

Mikpunt Counseling en Coaching
Counselor, coach en trainer
Het Zakenstation, Stationsplein 99, Unit 185
1703 WE HEERHUGOWAARD

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-46286249
E-mail
Website


Werkveld(en)
AGZ, groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, chronische klachten, individuele trainingen, overige werkvelden

Welkom bij Laura Verhoef van Mikpunt.

 

Na een kennismaking en intakegesprek bepalen we samen of de Mindfulnesstraining bij jouw behoeften aansluit. Voor meer informatie en data kun je kijken op: www.mikpunt.info. Je kunt uiteraard ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Bij voldoende vraag, organiseer ik een gratis introductieworkshop. 

De groep zal bestaan uit maximaal 7 deelnemers. De training zal worden gegeven in Heerhugowaard of kan in overleg op locatie worden gegeven. Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten.

Reacties van deelnemers na het volgen van de training: 

"Ik ben meer gaan praten over mijn gevoel en meer gaan luisteren en handelen naar mijn gevoel. Ik sta er nu bij stil, ik erken dat het er is en ik ga nu bewust voor mezelf na wat het gevoel betekent en kies ook bewust hoe ik daar mee om ga".

"Ik zorg nu eindelijk voor mezelf in plaats van alles om me heen. Ik sta nu op de eerste plaats, ik neem tijd voor mezelf, het is belangrijk voor me. Ik durf mijn grenzen steeds meer te bewaken, daar moet ik op letten".

 

Hartelijke groet, Laura Verhoef

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.