Leonie Stekelenburg

Mindfulbizz
mindfulness based training, development & change facilitatie
gustav mahlerlaan 24
1082 MC AMSTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
Contact
0620524584
E-mail
Website

Leonie Stekelenburg is founding partner van Mindfulbizz: een training, ontwikkelings en veranderbegeleidings bureau. Sinds 2014 werkzaam - vanuit standplaats ZuidAs - met organisaties in NL en internationaal.

Missie: bijdragen aan duurzame verandering van organisaties van Winst gedreven naar People, Planet, Profit, Purpose.

Gebruik makend van een basislaag van Mindfulness en Mindfulness gerelateerde methodes ontwerpt Mindfulbizz samen met clienten programmas toegspitst op de doelen, uitdagingen, cultuur en taalgebruik van de organisatie. We bieden kern-programma′s rondom 4 thema′s:

1. Vitaliteit dmv MBSR toegespitst op de werkvloer

2. Peak Performance dmv Aandachts trainings modules & Covey 

3. Trust & Inclusion in Teams dmv interactieve Mindfulness, Non Violent Communication en groeps dynamiek methodes

4. Sustainable Mindful Leadership en Change management begeleding dmv. Agile Mindset trainen ism. group change methodes zoals Uprocess 

Omdat Mindfulness als term vaak omgeven is met allerlei (voor)oordelen gaan we in een kennismakingsgesprek eerst in op waar de organisatie staat mbt perceptie en gebruik van Mindfulness. Op basis hiervan bepalen we samen een plan om stap voor stap te komen tot duurzame verandering.

Leonie en haar business partners in MIndfulbizz hebben allen een achtergrond in het bedrijfsleven; bredere trainings- en facilitatie ervaring EN VMBN cat 1 certificering.

Leonie heeft een gestudeerd in Sustainablity & Innovation mgmt aan de UU; Integrale Psychologie bij ITIP; werkte als Strategie Consultant bij Roland Berger; product manager bij Philips; en als Sustainability practice lead bij ELP. Ze heeft haar Mindfulness opleiding gedaan bij JOn Kabatzin′s Oasis Institute.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.