Lia Kleijweg

To Dendro Mindfulness
Mindfulnesstrainer, pedagoog en coach
Mathenesserdijk 72B
3027AH ROTTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
arbeid en gezondheid
onderwijs
overheid
kinderen en jeugd
rouw en verlies
ouders en zwangerschap
Contact
0639702344
E-mail
Website

Lia wil als mindfulnesstrainer en pedagoog beoefening van mindfulness voor veel mensen mogelijk maken: de beoefening kan veel geluk en wijsheid toevoegen aan het leven. Vanuit haar ervaringen als adviseur in het sociaal domein en als moeder in een samengesteld gezin, kan zij als trainer ook voor professionals in zorg en welzijn en voor gezinnen een belangrijk verschil maken. To Dendro Mindfulness verzorgt mindfulnesstrainingen op lokatie (bij een organisatie of bij een gezin thuis) en op open inschrijving bij Yoga Coolhaven in Rotterdam.

Agenda

 • Stiltedag

  Kaapse bossen Doorn
  Start op: 14-10-2022

  In stilte de herfst in het bos beleven. De natuur kan helpend zijn om weer in contact te komen met wat je echt belangrijk vindt. We zijn zo veel mogelijk buiten - afhankelijk van het weer kunnen we bepaalde oefeningen binnen doen.

  Na een korte kennismaking ga je als deelnemer de stilte in; ik begeleid jou door de dag en de verschillende onderdelen zoals wandelen met focus op bepaalde zintuigen, begeleide meditatie, eenvoudige yoga-oefeningen, lunch in stilte, loopmeditatie. Aan het eind van de dag is er gelegenheid om met elkaar iets te delen over de ervaringen.

  We starten om 10.00 uur; locatie is goed bereikbaar met OV en met de auto.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.