Loeki van Rossum

Mindfulness-aan-huis
mindfulnesstrainer
Amsterdamstraat 55B
2032 PN Haarlem

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0614443342
E-mail
Website


Werkveld(en)
individuele trainingen, chronische klachten, arbeid en gezondheid, GGZ

Ik ben Loeki van Rossum, 41 jaar en werkzaam in de GGZ als begeleider en trainer. Ik ben in 2013 in aanraking gekomen met mindfulness en was gegrepen door de eenvoud, de stilte en de andere manier van kijken.

In 2016-2017 heb ik een postacademische opleiding voor mindfulness trainers aan het Radboud UMC in Nijmegen gevolgd en afgerond. Tijdens deze studie ben ik begonnen met het aanbieden van mindfulness trainingen voor medewerkers binnen de organisatie waar ik werk. Dit bleek in een behoefte te voorzien, waarbij ook de vraag ontstond naar individuele training. Zodoende besloot ik in 2018 een vervolgopleiding voor individuele mindfulness training te volgen aan het centrum voor mindfulness in Amsterdam. De individuele training maakt het ook mogelijk te werken in de thuis omgeving. Ik heb gemerkt dat dit voor veel deelnemers prettig is en daarbij blijkt het werken in de eigen omgeving ook heel effectief te zijn.

Ik ben van nature optimistisch en heb een open, invoelend karakter. Anderen zeggen over mij dat ik betrouwbaar en integer ben. Ik houd ervan om met humor te werken waar dit past. 

Wees welkom! Ook als je alleen informatie wil of vragen hebt.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.