Loeki van Rossum

Mindfulness-aan-huis
mindfulnesstrainer
Amsterdamstraat 55B
2032 PN Haarlem

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
chronische klachten
arbeid en gezondheid
GGZ
Contact
0614443342
E-mail
Website

Ik ben Loeki van Rossum, 41 jaar en werkzaam in de GGZ als begeleider en trainer. Ik ben in 2013 in aanraking gekomen met mindfulness en was gegrepen door de eenvoud, de stilte en de andere manier van kijken.

In 2016-2017 heb ik een postacademische opleiding voor mindfulness trainers aan het Radboud UMC in Nijmegen gevolgd en afgerond. Tijdens deze studie ben ik begonnen met het aanbieden van mindfulness trainingen voor medewerkers binnen de organisatie waar ik werk. Dit bleek in een behoefte te voorzien, waarbij ook de vraag ontstond naar individuele training. Zodoende besloot ik in 2018 een vervolgopleiding voor individuele mindfulness training te volgen aan het centrum voor mindfulness in Amsterdam. De individuele training maakt het ook mogelijk te werken in de thuis omgeving. Ik heb gemerkt dat dit voor veel deelnemers prettig is en daarbij blijkt het werken in de eigen omgeving ook heel effectief te zijn.

Ik ben van nature optimistisch en heb een open, invoelend karakter. Anderen zeggen over mij dat ik betrouwbaar en integer ben. Ik houd ervan om met humor te werken waar dit past. 

Wees welkom! Ook als je alleen informatie wil of vragen hebt.

Agenda

 • Individuele mindfulness training

  Haarlem
  Start op: 30-12-2022

  Mindfulness-aan-huis biedt je een volledige mindfulness training bij jou thuis, in je eigen omgeving op momenten dat het jou uitkomt.

  In de training ontwikkel je vaardigheden om bewuster te leven. Je krijgt tools in handen om tot rust te komen en balans te ervaren in je leven, wat de omstandigheden op dat moment ook mogen zijn.

  De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1 uur en dagelijks zelfstandige beoefening van 30 minuten. Je krijgt een werkboek en audio materiaal.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.