Lotte Egbers

Lotte Egbers
Trainer/psycholoog/coach
Lotte Egbers
3314EJ Dordrecht

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
groepen met open inschrijving
Contact
0624177219
E-mail
Website

Leuk je te ontmoeten! Ik ben Lotte, een enthousiaste en ervaren psycholoog, coach en mindfulnesstrainer. Mindfulness is voor mij een zeer goede aanvulling op de gangbare cognitieve gedragstherapie, omdat ik me daarmee veel meer verbind met gevoelens en lichamelijke sensaties. Op die manier kun je effectief ′uit je hoofd′ komen en contact maken met wat er nog meer te voelen en te ervaren is. 

De mindfulness training geef ik niet alleen ‘vanuit de boeken’ maar ook vanuit mijn eigen meditatie beoefening, intuïtie en levenservaring. Ik straal rust uit en creëer een veilige sfeer waar jij zonder oordeel jezelf kunt zijn.

Ben je woonachtig in de omgeving Dordrecht (Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Hendrik-Ido-Ambacht etc), neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

 

Wil je meer weten over mij? Kijk dan eens een kijkje op mijn website

Agenda

 • Mindfulnesstraining MBSR

  Dordrecht
  Start op: 02-11-2022

  Wil jij ook meer in het hier en nu komen? Meer ontspannen en genieten? Minder stress, prikkelbaarheid, gejaagdheid en gepieker.

  En wil je niet na het werk je nog moeten haasten en vermoeid in de training neerploffen? Kom dan op de woensdagochtend van 9.00 tot 11.30 uur! In hartje Dordrecht, goed bereikbaar en gratis parkeren.

  Lotte is een ervaren GZ-psycholoog en mindfulness trainer categorie 1. Kijk dus je verzekeringspolis na voor eventuele vergoeding van de mindfulness training. Of misschien is er budget vanuit je werkgever?

  Plan hier een vrijblijvende telefonische kennismaking in!

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.